Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης για τον δήμο Αργοστολίου, Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Σε μια αναφορά του για την έως τώρα λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, είπε πως είναι νωρίς και   το ΔΣ προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του (διοικητικά – λειτουργικά θέματα, κατανομή προσωπικού κλπ.). Μάλιστα επισήμανε ότι η διάσπαση αλλά και το νομοσχέδιο «Κλεισθένης ΙΙ» βοηθάει τις δημοτικές αρχές να έχουν περισσότερα μέλη στα ΝΠΔΔ και στις επιτροπές. Παρ’ όλα αυτά ο κος Κουρούκλης ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του δεν έχει πρόβλημα με τα μέλη που διορίζονται  αλλά με την πολιτική που ακολουθείται, ενώ θεωρεί πολύ σωστή κίνηση, να βρίσκεται ο Δήμαρχος στην προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου καθώς το Λιμενικό Ταμείο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

«Και το γηροκομείο όμως αποτελεί μεγάλο αγκάθι, πολλά τα προβλήματα» ανέφερε ο κος Κουρουκλής σε  σχετική ερώτηση για την πορεία του έργου (παραλαβή, μεταφορά τροφίμων κλπ.) επισημαίνοντας πως όλοι γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείο και γι’ αυτό έως τώρα δεν έχει παραληφθεί. Απαρίθμησε επιπρόσθετα τα προβλήματα του ιδρύματος  (εξοπλισμός, υποστελέχωση, χρηματοδότηση).

Αναφορά τέλος έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο πιο κρίσιμοι τομείς υγεία- παιδεία αλλά και στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του θέματος χωρίς την άδεια του COSMOS 965

Related Post

Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου, Θοδωρής Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές ποια είναι

Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και το Εμπορικού Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε πρωτίστως στο γεγονός ότι όλες οι επιχειρήσεις παλεύουν

Πόσο έτοιμος είναι ο Δήμος Αργοστολίου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ; Απαντήσεις ΜινέτουΠόσο έτοιμος είναι ο Δήμος Αργοστολίου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ; Απαντήσεις Μινέτου

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας στην Κεφαλονιά Διονύσης Μινέτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την ετοιμότητα, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος σε περίπτωση πυρκαγιάς αλλά