Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του επιμελητηρίου, κος Σταύρος Σπαθής.

Ο κος Σπαθής κλήθηκε αρχικά να απαντήσει για το μεταφορικό ισοδύναμο και την παράτασή του. «Η Κεφαλονιά ήταν από τα πρώτα νησιά που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον . Η κυβέρνηση δίνει την παράταση για να μπορέσουν να μπουν περισσότερες επιχειρήσεις μέσα και να ωφεληθούν» ανέφερε ο καλεσμένος.

Το επιμελητήριο κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο κος Σπαθής επιβεβαίωσε ότι οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί,  από άλλα επιμελητήρια αλλά και από την κυβέρνηση όπως τον κο Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και από την αντιπολίτευση τον κο Νίκο Παππά. «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο με μεγάλα events. Τον Μαϊο θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Κεφαλονιά. Θα έρθουν τουλάχιστον 300 άτομα».

Στα θέματα της ΔΕΥΑΚ ο κος Σπαθής ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός, καθώς ενημέρωσε ότι γίνονται εργασίες στον βιολογικό και ότι το καλοκαίρι δεν θα αντιμετωπίσουμε την ίδια δυσοσμία.  «Μπροστά από τον ΟΤΕ γίνονται εργασίες για να μην μυρίζει, όπως και μπροστά από την ΔΕΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως το Αργοστόλι θα πρέπει να είναι καθαρό. Επιπρόσθετα επισήμανε ότι οι κάτοικοι της Σκάλας πρέπει να συνδεθούν με το δίκτυο της αποχέτευσης.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Σπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο ΔήμοςΣπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο Δήμος

Ο κος Σπύρος Παγώνης γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κεφαλονιάς και Ιθάκης , φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» την Πέμπτη 4-10-2018.

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκεΟ Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκε

Στον COSMOS 96,5 και τον Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη o Επικεφαλής της παράταξης «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Αλέξανδρος Παντελειός, αναφερόμενος σε ζητήματα της επικαιρότητας. Για τον αναπτυξιακό

Γεράσιμος Μπεριάτος: Υπάρχουν ανάγκες και πρέπει να τις αφουγκραστούμεΓεράσιμος Μπεριάτος: Υπάρχουν ανάγκες και πρέπει να τις αφουγκραστούμε

Ο Γεράσιμος Μπεριάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τις καταδύσεις (έχοντας άμεση επαφή με τον τουρίστα) που όμως έχει σπουδάσει επικοινωνία και