Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη» post thumbnail image

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην Σκάλα, για τις συνδέσεις που πρέπει να γίνουν από όλους με τον βιολογικό. Εξήγησε ότι όποιος δεν συνδεθεί, ενδεχομένως να δεχθεί πρόστιμο από την πολεοδομία, καθώς η μη σύνδεση αποτελεί πολεοδομική παράβαση.

Ο κος Σπαθής ανέφερε – κάτι  που προκαλεί έκπληξη- ότι υπάρχουν χρέη στην ΔΕΥΑΚ 7 εκατομμύρια ευρώ, από ανεξόφλητους λογαριασμούς. «Πήραμε απόφαση να υπάρξει ρύθμιση για όσους δεν μπορούν να το αποπληρώσουν το νερό. Να το κάνουν με 50 δόσεις. Αλλιώς μετά θα κόψουμε την παροχή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και μάλιστα κατάλαβε ότι οι άνθρωποι στην Σκάλα δέχτηκαν και συμφώνησαν.

Σχετικά με τις συνδέσεις στην Σκάλα, ο κος Σπαθής επισήμανε ότι πρέπει όλοι να συνδεθούν με τον βιολογικό μέχρι το τέλος του Μαρτίου, καθώς πέρα από το πρόστιμο, οι λογαριασμοί θα έχουν πάνω το τέλος της αποχέτευσης.

Τέλος, υπήρξε και ενημέρωση για τον βιολογικό Αργοστολίου. Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως γίνονται έργα και ήδη ήρθε και ένα εξάρτημα αναγκαίο. «Φέτος δεν θα έχουμε τα περσινά προβλήματα» κατέληξε.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη Κεφαλονιά

Στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Κλίθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Το μοντέλο της ΥΠΕ μας δε μπορεί να λειτουργήσει – Δεν βλέπω την οικονομία να επανακάμπτει»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Το μοντέλο της ΥΠΕ μας δε μπορεί να λειτουργήσει – Δεν βλέπω την οικονομία να επανακάμπτει»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης και νυν περιφερειακός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ, Παναγής Δρακουλόγκωνας.  Το θέμα της υγείας ήταν το πρώτο θέμα

Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Προέκυψε ένα πρόβλημα