Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια»

Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια»

Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει σχετικά με τη νέα σήμανση  στην Κρανιά και την αλλαγή προτεραιότητας στους κόμβους.

Σήμανση στην Κρανιά

Ο κος Τραυλός ανέφερε ότι οι αλλαγές έγιναν για να εναρμονιστούμε με την υπόλοιπη Ευρώπη, υπογράμμισε όμως ότι η αλλαγή ισχύει μόνο για το πρώτο κόμβο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτοί που θα κινούνται εντός του κόσμου θα έχουν προτεραιότητα. Αυτό ισχύει μόνο για τον πρώτο κόμβο. Στο δεύτερο και στον τρίτο θα συνεχίσει να ισχύει ότι ίσχυε». Επισήμανε, ότι τα stop που τοποθετήθηκαν και στους άλλους 2 κόμβους, ήταν λάθος του εργολάβου.  Τέλος, ανέφερε ότι θα βγει σύντομα και δελτίο τύπου.

Κορωνοϊός

Ο κος Τραυλός ενημέρωσε για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον κορωνοϊό. «Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Περιφέρεια, οι Δήμοι, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όσοι εργάζονται στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια- λιμάνια) και ανταλλάξαμε απόψεις. Επίσης επισημάνθηκαν οι ελλείψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως: «Υπάρχει σχέδιο και όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Υδατοδρόμια

O αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στο θέμα των υδατοδρομίων και ενημέρωσε για το τι έγινε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο.  Αναλυτικά ο κος Τραυλός ανέφερε: «Πέρασε προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΠΑΝ. Η εταιρεία έχει μηχανικούς και τεχνική υποστήριξη  για να γίνουν γρήγορα μελέτες για τα υδατοδρόμια. Είναι η μόνη λύση για λυθεί γρήγορα το θέμα με τα υδατοδρόμια».

Το τέλος της κουβέντας επιφύλασσε  ευχάριστα,  καθώς ο κος Τραυλός ανακοίνωσε πως η Κεφαλονιά θα λάβει 8 εκατομμύρια ευρώ από τα 30 της περιφέρειας για έργα στο οδικό δίκτυο, ενώ ήδη γίνονται παρεμβάσεις στον δρόμο Αργοστόλι – Πόρος.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Παύλος Παπαδάτος: Δεν αισθάνομαι πικρίες. Είμαι ήσυχος με την συνείδησή μουΠαύλος Παπαδάτος: Δεν αισθάνομαι πικρίες. Είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Παύλος Παπαδάτος. Ο κος Παπαδάτος αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν πριν ανακοινωθούν τα ονόματα που θα στελέχωναν το ψηφοδέλτιο της

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την Κεφαλονιά

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του στις εκλογές έδωσε  ο νέος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Εμφανώς χαρούμενος που κατάφερε να αναδειχθεί Δήμαρχος, αλλά και αγχωμένος καθώς γνωρίζει ότι

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Σε μια διαφορετικού περιεχομένου εκπομπή φιλοξενήθηκε η κα Έφη Γυπαράκη. Η γυναίκα που η συμβολή της, προκειμένου να γίνουν γυρίσματα μεγάλης κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά, ήταν καθοριστική. Στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκαν