Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ post thumbnail image

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» που μεταδόθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχε κεντρικό της θέμα την μεταφορά του εξοπλισμού της ΜΕΘ, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στο Νοσοκομείο του Ρίου που αποτελεί και νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κορωνοϊού.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το θέμα, η πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Βάσω Βουτσινά, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο τέως δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι όλοι κινούνται στην ίδια γραμμή και αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια ΜΕΘ στο νοσοκομείο.

Βάσω Βουτσινά: «Η Κεφαλονιά μονίμως απογυμνώνεται από υπηρεσίες και αγαθά. Η ΜΕΘ ήταν από δωρεά και αυτή η περίοδος ήταν μια ευκαιρία για να λειτουργήσει».

Γιάννης Κουρούκλης: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί ο εξοπλισμός σε νοσοκομεία αναφοράς, αλλά επιτακτική ανάγκη είναι να λειτουργήσει και εδώ».

Παναγής Καππάτος: «Υπάρχει εθνική ανάγκη να μεταφερθούν οι εντατικές στα νοσοκομεία αναφοράς. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για επίταξη εξοπλισμού όλων των ΜΕΘ που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η διάθεση των μηχανημάτων είναι προσωρινή».

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Είναι λάθος να φύγουν τα μηχανήματα. Θα πρέπει να στελεχωθεί εδώ η ΜΕΘ. Θα συμβεί ότι συνέβη με τα ασθενοφόρα».

Αλέξανδρος Παρίσης: «Εάν φύγει η μονάδα δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις των ειδικών και των κυβερνόντων».

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομαΣταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα

Με τις δύο ιδιότητες του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Σταύρος Σπαθής. Ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία της ΔΕΥΑΚ, – ένα πόστο που έχει πολλά προβλήματα με

Γεράσιμος Λιγνός: Τα άτομα των παραολυμπιακών είναι όλοι νικητές…Γεράσιμος Λιγνός: Τα άτομα των παραολυμπιακών είναι όλοι νικητές…

…είτε βρίσκονται στο βάθρο είτε όχι! Στην μεσημεριανή αθλητική εκπομπή του Cosmos 96,5 και στην Σπυριδούλα Αναλυτή, μίλησε ο Κεφαλλονίτης αθλητής κολύμβησης  και κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ Γεράσιμος Λιγνός. Ο Γεράσιμος