Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Ανουσάκης κατέστησε σαφές στην πρώτη του τοποθέτηση, ότι σε ότι τους ζητηθεί θα είναι εκεί και είναι απολύτως σύμφωνοι με την «γραμμή» της Δημοτικής Αρχής. «Ψηφίσαμε ομόφωνα το ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής» πρόσθεσε.

Ο κος Ανουσάκης κάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη, να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα και επισήμανε ότι όλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις τους. Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει επιτροπή από θεσμικούς εκπροσώπους , οι οποίοι έχουν και την διοικητική αρμοδιότητα να διαπραγματευτούν για να αποσυρθεί τα άρθρο.

Ο καλεσμένος επισήμανε και το κίνδυνο που διατρέχει η Κεφαλονιά από την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. «Αν δημιουργηθεί ένας ενιαίος φορέας, θα έρθουν όλα τα σκουπίδια στην Κεφαλονιά. Δεν πρέπει να αλλάξει το νομικό σχήμα της ΕΔΑΚΙ  και πρέπει να μείνει όπως είναι.

Τέλος, ο κος Ανουσάκης ενημέρωσε ότι και η ΠΕΔΙΝ έχει συνταχθεί στο πλευρό της Κεφαλονιάς.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

O Γεράσιμος Φόρτες, επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα», πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα κατάργησης

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Για την  επόμενη μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα