Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη» post thumbnail image

O Γεράσιμος Φόρτες, επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα», πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα κατάργησης της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Φόρτες ξεκίνησε την παρέμβασή του υπογραμμίζοντας ότι αυτά που βιώνει η Κεφαλονιά είναι πρωτοφανή και πιο συγκεκριμένα: «Δεν θυμάμαι ποτέ σκουπίδια στους δρόμους. Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι». Επίσης χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός ότι και οι 3 Δήμαρχοι της Κεφαλονιάς και ο Δήμαρχος Ιθάκης είναι ενωμένοι και παλεύουν με το ίδιο στόχο, να μην καταργηθεί η ΕΔΑΚΙ.

Αναφερόμενος στο άρθρο 93 εξήγησε πως αυτό που επιχειρείται από την Κυβέρνηση είναι έγκλημα τονίζοντας: «Εδώ και 35 χρόνια όλοι οι Δήμαρχοι τιμούν και σέβονται αυτό που έχει φτιαχτεί και προσφέρει καθημερινά στην υγεία και τον πολιτισμό μας. Και σήμερα το υπερασπίζονται».

Τέλος, στηλίτευσε την στάση της Κυβέρνησης τονίζοντας πως  και θα καταργήσουν την ΕΔΑΚΙ και δεν θα μας δώσουν τίποτα, ενώ αναφέρθηκε και στην απεργία των εργαζομένων την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, για να ενημερώσει για τις κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει από εδώ και

Η Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο ΚεφαλονιάςΗ Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, θέλοντας να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες και