Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη» post thumbnail image

O Γεράσιμος Φόρτες, επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα», πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα κατάργησης της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Φόρτες ξεκίνησε την παρέμβασή του υπογραμμίζοντας ότι αυτά που βιώνει η Κεφαλονιά είναι πρωτοφανή και πιο συγκεκριμένα: «Δεν θυμάμαι ποτέ σκουπίδια στους δρόμους. Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι». Επίσης χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός ότι και οι 3 Δήμαρχοι της Κεφαλονιάς και ο Δήμαρχος Ιθάκης είναι ενωμένοι και παλεύουν με το ίδιο στόχο, να μην καταργηθεί η ΕΔΑΚΙ.

Αναφερόμενος στο άρθρο 93 εξήγησε πως αυτό που επιχειρείται από την Κυβέρνηση είναι έγκλημα τονίζοντας: «Εδώ και 35 χρόνια όλοι οι Δήμαρχοι τιμούν και σέβονται αυτό που έχει φτιαχτεί και προσφέρει καθημερινά στην υγεία και τον πολιτισμό μας. Και σήμερα το υπερασπίζονται».

Τέλος, στηλίτευσε την στάση της Κυβέρνησης τονίζοντας πως  και θα καταργήσουν την ΕΔΑΚΙ και δεν θα μας δώσουν τίποτα, ενώ αναφέρθηκε και στην απεργία των εργαζομένων την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και το Εμπορικού Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε πρωτίστως στο γεγονός ότι όλες οι επιχειρήσεις παλεύουν

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Το Υπουργείο αποφασίζει, όχι η Πρωτοβάθμια»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Το Υπουργείο αποφασίζει, όχι η Πρωτοβάθμια»

Ο Διευθυντής της Α’/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς  Γεράσιμος Κοκκόσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την καταγγελία των γονέων των μαθητών του δημοτικού σχολείου Κεραμειών σχετικά με την

Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, τον τουρισμό  και το νοσοκομείο. Επίσκεψη Σοφίας Ζαχαράκη «Είναι μεγάλο γεγονός να