Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»

Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»

Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται» post thumbnail image

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του όπως η καθαριότητα χώρων, η τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων κοντά σε κάδους αλλά και το παρκάρισμα σε συγκεκριμένα σημεία εντός της πόλης.

Η συζήτηση ξεκίνησε με μια διευκρίνιση από τον κο Σαμούρη σχετικά με ένα σημείο στον παραλιακό δρόμο όπου δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα. «Έξω από το ξενοδοχείο και την τράπεζα δεν επιτρέπεται να παρκάρει κανείς. Σύμφωνα με την συγκοινωνιακή μελέτη απαγορεύεται. Τόσα χρόνια παρκάρουν εκεί επειδή υπήρχε ανοχή» υποστήριξε και ξεκαθάρισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί σύμφωνα με κανόνες.

Για μια ακόμα φορά ο κος Σαμούρης έκανε έκκληση προς τους πολίτες να είναι προσεκτικοί με την εναπόθεση βαρέων αντικειμένων κοντά στους κάδους. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κάθε μέρα ο δήμος γεμίζει ένα φορτηγό με τζάτζαλα.  Σήμερα γεμίσαμε 5 φορτηγά γιατί κάποιοι πετάνε ότι θέλουνε. Την μια μέρα μαζεύουμε στρώματα και την άλλη πολυθρόνες». Ο αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε ότι πλέον, αν πιαστεί κάποιος  να παρατάει αντικείμενα (μεγάλα) σε κάδους θα συλλαμβάνεται και θα του υποβάλλεται και μήνυση για ρύπανση του περιβάλλοντος. Επίσης, κάλεσε τον κόσμο αν θέλει να πετάξει κάτι μεγάλο να επικοινωνήσει με τον δήμο και να πάει φορτηγό του δήμου και να τα μαζέψει.

Ο κος Σαμούρης, αναφέρθηκε και στο θέμα του προσωπικού, καθώς υπάρχει έλλειψη. Όπως τόνισε: «Επρόκειτο να προσληφθούν άτομα μέσω της κοινωφελούς εργασίας αλλά δεν έγινε. Γίνονται τεράστιες προσπάθειες από το προσωπικό».

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος

Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός. Μεταξύ άλλων μίλησε για το κυλικείο της Πάστρας και για το Μουσείο Σκλάβου. Κυλικείο Γυμνασίου – Λυκείου Πάστρας