Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως Νομάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μάκης Μετάξας, με αφορμή για ακόμα μια φορά το θέμα του θολωτού τάφου των Τζανάτων.

Ο κος Μεταξάς σε μια προσπάθεια να δώσει την δική του εξήγηση γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε ένα τόσο σημαντικό μνημείο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει την Κεφαλονιά να την αγαπήσουν οι κάτοικοι αλλά και όσοι έρχονται για να μείνουν στην Κεφαλονιά. Έχω καταλάβει ότι αυτοί που έρχονται εδώ την μισούν». Ο καλεσμένος υπογράμμισε δε, ότι όλα αυτά συμβαίνουν διότι, αν αναδειχθεί περισσότερο το μνημείο θα ανατραπούν πολλά πράγματα και θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα που ξέραμε έως σήμερα. «Κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν στην επιφάνεια» υπογράμμισε.

Ο κος Μεταξάς εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί όλα αυτά να γίνονται για να τον εκδικηθούν και ξεκαθάρισε ότι « εγώ πλέον δεν αποτελώ ενεργό κομμάτι της πολιτικής. Δεν θα με βρει κανείς μπροστά του.  Δεν μπορούν να με τιμωρούν δια του μνημείου».

Χαρακτήρισε παρανοϊκή την κατάσταση, καθώς ενώ η υπουργός έδωσε εντολή να προχωρήσει το έργο της ανάδειξης, πάντα σκαλώνει και σε κάτι καινούργιο και δεν γίνεται τίποτα. «Υπάρχουν υπεύθυνοι οι οποίοι πρέπει να πάρουν θέση και να βοηθήσουν, αλλιώς ο κάθε παρανοϊκός θα κάνει και θα λέει ότι θέλει» επισήμανε.

Τέλος, ο κος Μεταξάς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αυτός που θα πει τι θα γίνει αλλά θα συνεχίσει να προσπαθεί σε πείσμα κάποιων που έχουν ως στόχο την μη ανάδειξη του μνημείου. Επιπρόσθετα, υποστήριξε ότι η ανάδειξη του συγκεκριμένου μνημείου δεν θα στερήσει από την Ιθάκη, ούτε θα της αφαιρέσει την αίγλη που έχει αυτή την στιγμή ως νησί του Οδυσσέα.

Related Post

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Student’s World» Στάμω Γαλιατσάτου, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το πώς πλέον θα λειτουργούν τα φροντιστήρια

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Σοφία Ζαφειράτου. Αφορμή, για την επικοινωνία, η όλης σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον «οικογενειακό

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την ΚυριακήΒραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Εκπομπή για τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 με αφορμή μια πολύ ωραία εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παραθαλάσσιο πλακόστρωτο μπροστά από την