Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον» post thumbnail image

Ο δημοσιογράφος Τάσος Καβαλλιεράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στο λιμάνι της Σάμης, αφού τις τελευταίες έντεκα μέρες, πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί προσπαθώντας να αποτρέψει την εκφόρτωση ανεμογεννητριών.

Ο καλεσμένος χαρακτήρισε την περιοχή και την κατάσταση εμπόλεμη. «Από χθες τη νύχτα είχαμε πληροφορίες ότι ενισχύθηκαν οι δυνάμεις του λιμενικού και τις αστυνομίας. Ο κόσμος είναι εδώ και θα είναι εδώ. Και η δημοτική αρχή τοποθέτησε όχημα στην έξοδο του λιμανιού για να μην βγει τίποτα από το λιμάνι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κος Καβαλλιεράτος, αναφέρθηκε σε μια τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού τονίζοντας ότι είχε πει ότι οι μελέτες για την εγκατάσταση είναι ελλιπείς. Παράλληλα, έδωσε πληροφορίες για τις ανεμογεννήτριες σχετικά με την απόσταση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε 2 ανεμογεννήτριες, αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα κλπ.

Ο καλεσμένος υπογράμμισε ότι το θέμα είναι πλέον και πολιτικό. «Η κα Κράτσα πρέπει να πάρει απόφαση και να δώσει εντολή να φύγει το καράβι. Αυτή η ιστορία αγγίζει υψηλά ιστάμενους της προηγούμενης κυβέρνησης» υποστήριξε και διερωτήθηκε που είναι όλοι αυτοί που στο παρελθόν δήλωναν “οικολόγοι”.

Ο κος Καβαλλιεράτος ρωτήθηκε για την Αντίσαμο, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα  που την έδειχναν αναμορφωμένη μετά το πέρασμα του ΙΑΝΟΥ. Απάντησε ότι δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στις ανεμογεννήτριες καθώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν 3 ρέματα που έχουν μπαζωθεί. «Έχουμε και εμείς ευθύνη» κατέληξε.

Τέλος, εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αγωνία του για το που θα οδηγηθεί η όλη κατάσταση ενώ τόνισε ότι ο Δήμος και οι κάτοικοι είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ακόμα και αν τους επιβληθούν πρόστιμα. «Οι ζημιές που θα προκληθούν και θα υποστεί ο δήμος Σάμης, θα είναι πολλαπλάσιες από οποιοδήποτε πρόστιμο» εξήγησε.

Related Post

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Για μια ακόμα φορά μετά από την κακοκαιρία που σάρωσε την Κεφαλονιά, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές Νύφι και Αγία Ευφημία. Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος βρέθηκε και

Γιώργος Αντωνάτος: «Την μέρα αυτή θυμόμαστε και προσφέρουμε»Γιώργος Αντωνάτος: «Την μέρα αυτή θυμόμαστε και προσφέρουμε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  το μέλος του ΔΣ του Κεφαλληνιακού Γιώργος Αντωνάτος, για να μιλήσει για το τουρνουά μπάσκετ «Φώτης Τσιλιμιδός». 7 χρόνια το τουρνουά

Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ενημερώνοντας για την πορεία των κρουσμάτων στο νησί μας. «Δεν είναι πολλά τα