Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε» post thumbnail image

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και αναφέρθηκε στην λειτουργία της ΕΔΑΚΙ αλλά και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο ΦΟΔΣΑ.

Ο κος Γαβριελάτος τόνισε ότι πλέον η διαχείριση των απορριμμάτων γίνεται από το νέο φορέα και πλέον οι δήμοι πληρώνουν τον νέο φορέα. Όπως επισήμανε η περιουσία δεν έχει περάσει ακόμα στον ΦΟΔΣΑ, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να γίνει και η «τελετή» παράδοσης- παραλαβής. «Ουσιαστικά εμείς έχουμε ένα μάτι για να υπάρχει ασφάλεια στην Παλλοστή» σημείωσε ο κος Γαβριελάτος και υπενθύμισε ότι στις 8 Ιουνίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Δήμου και ευελπιστεί ότι θα δικαιωθούν.

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος και στα δημοσιεύματα που θέλουν την ΕΔΑΚΙ να κλείνει. «Η ΕΔΑΚΙ συνεχίζει, δεν κλείνει, είμαστε παρόντες και συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κλεισίματος» τόνισε και κάλεσε όλους όσοι διαδίδουν τέτοιου είδους ειδήσεις, να είναι προσεκτικοί γιατί κάνουν κακό στην ΕΔΑΚΙ.

 

Related Post

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την

Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και το Εμπορικού Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε πρωτίστως στο γεγονός ότι όλες οι επιχειρήσεις παλεύουν

Γιάννης Κουρούκλης: «Οι δομές υγείας είναι αποψιλωμένες- Οι εργαζόμενοι θα φορτωθούν την κρίση του κορωνοϊού»Γιάννης Κουρούκλης: «Οι δομές υγείας είναι αποψιλωμένες- Οι εργαζόμενοι θα φορτωθούν την κρίση του κορωνοϊού»

O δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα θέματα της υγείας και τα εργασιακά, όπως αυτά διαμορφώνονται