Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού» post thumbnail image

Με την ιδιότητα της τοπικής συμβούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» η κα Στάμω Γαλιατσάτου, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αργοστολίου για την μεγάλη του προσφορά στην περιοχή των Ομαλών.

«Η Δημοτική Συμπολιτεία, έσκυψε πάνω από το πρόβλημα της ύδρευσης του χωριού. Ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά, που έβαλε τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα του χωριού» υπογράμμισε η κα Γαλιατσάτου, επισημαίνοντας ότι με την γεώτρηση στην περιοχή «Λάμπη» θα λυθούν πολλά προβλήματα καθώς η περιοχή είναι αγροτική και το νερό χρειάζεται, αλλά και το πρόβλημα της ύδρευσης στο πάνω μέρος του χωριού, που πάντα είχε μειωμένη έως καθόλου πίεση.

Η τοπική σύμβουλος, αναφέρθηκε και στον δρόμο προς τον Φαγιά, τονίζοντας ότι είναι επίσης ένα μεγάλο έργο το οποίο έχει εγκριθεί και θα δημοπρατηθεί. «Δύο από τα μεγαλύτερα έργα και κανένας τόσα χρόνια δεν έδινε λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Γαλιατσάτου, μίλησε και για την συνεργασία της με τον αντιδήμαρχο της περιοχής επισημαίνοντας  ότι έχουν μια καλή συνεργασία και πορεύονται με κοινό στόχο, το καλό του τόπου.

 

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Τι απαντά για τα σπήλαια και τον Μύρτο. Τι έργα εκτελούνται σε Έρισο και ΠύλαροΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Τι απαντά για τα σπήλαια και τον Μύρτο. Τι έργα εκτελούνται σε Έρισο και Πύλαρο

Ο Περιφερειακός σύμβουλος και νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Σάμης, Παναγής Δρακουλόγκωνας φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Σάμης, για την λειτουργία των σπηλαίων

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.