Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών»

Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών»

Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών» post thumbnail image

Μετά την ανακοίνωση για αποπληρωμή και διακανονισμό των οφειλών για τους λογαριασμούς του νερού, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ανέφερε, ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν είναι καινούργια, αλλά ισχύει εδώ και ένα χρόνο απλώς δίνεται παράταση 3 μηνών. «Βγάλαμε πέρυσι αυτή την ευεργετική ρύθμιση για διακανονισμό, κούρεμα τόκων και 48 δόσεις για τους απλήρωτους λογαριασμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Έως τώρα έχουν έρθει αρκετοί περίπου 250 άτομα, ενώ υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν έχουν έρθει». Ο κος Σπαθής εξήγησε ότι η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις και κυρίως αυτές που χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ. Παράλληλα τόνισε ότι η παράταση δίνεται για να βοηθηθούν ακόμα περισσότεροι.

Αναφορικά με το θέμα των τελών κοινόχρηστων χώρων και ο κος Σπαθής πήρε θέση, υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση σε σχέση με πέρυσι και σύντομα θα το δούνε όλοι στους λογαριασμούς τους, ενώ τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι κοντά στους επαγγελματίες και δεν θα αδικηθεί κανείς.

Ο καλεσμένος μίλησε και για τα θέματα του εμπορικού κόσμου ως πρόεδρος του Επιμελητήριου και ανέφερε ότι συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με θέμα τα θερμαντικά σώματα (για τους επαγγελματίες της εστίασης) και πως θα κατανεμηθούν τα χρήματα για την απόκτηση των σωμάτων. Επίσης, υπογράμμισε ότι το χθεσινό άνοιγμα της αγοράς ξεκίνησε καλά, με κίνηση αλλά και τήρηση των μέτρων και από τους επιχειρηματίες και από τους πολίτες.

Related Post

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν

Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”

Ο επικεφαλής της παράταξης Πάλλη-Ληξούρι Νέα Αρχή και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που

Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση»Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση»

Για την δεύτερη προεκλογική του εμφάνιση βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Δημήτρης Ματζουράτος υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Αυτό που είπε αρχικά είναι πως πρέπει το