Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»

Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»

Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο» post thumbnail image

O εκτελών χρέη διοικητή στον Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν, ήταν και το θέμα του εμβολιασμού αλλά και μια καταγγελία ακροατή.

Η κουβέντα ξεκίνησε με του εμβολιασμούς, όπου ο κος Παυλάτος ενημέρωσε ότι όλα πάνε καλά και ότι περισσεύει δίνεται από το νοσοκομείο στα σώματα ασφαλείας. «Από Δευτέρα ξεκινάει ο εμβολιασμός των ηλικιών από 80 έως 84» ανέφερε και επισήμανε παράλληλα πως αν και είναι ένας επιπλέον φόρτος για το νοσοκομείο (ο εμβολιασμός), τα καταφέρνουν και σίγουρα θα φέρουν εις πέρας την όλη διαδικασία. Κάλεσε δε τον κόσμο να εμβολιαστεί και παράλληλα να είναι έτοιμος όταν θα προσέλθει στο νοσοκομείο για τον εμβολιασμό, έχοντας ενημερώσει τον γιατρό του.

Ο καλεσμένος μίλησε και για την έλλειψη γιατρών και τόνισε ότι αυτό που λείπει είναι παθολόγος και αναισθησιολόγος. «Περιμένουμε έναν παθολόγο την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ενώ στην ερώτηση για το αν θα έρθει και πότε διοικητής, ο κος Παυλάτος απάντησε πως δεν ξέρει κάτι. «Το νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο πάντως αυτή την στιγμή. Υπάρχουν και διοικητικοί που εργάζονται σκληρά αλλά και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό» σημείωσε ενώ ανέφερε πως για να λειτουργεί σωστά ένα νοσοκομείο χρειάζεται χρηματοδότηση και ενδιαφέρον για την ίδια την δομή.

Αναφορικά με την καταγγελία ακροατή (ο ακροατής κατήγγειλε ότι υπάρχει φασαρία στους διαδρόμους από νοσηλευτές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ηρεμήσουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται), ο κος Παυλάτος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ισχύει και θα το ερευνήσει. Επίσης καλεί, όποιον έχει αντίστοιχο περιστατικό να ενημερώσει τον ίδιο.

Related Post

Σπαθής: «Το θέμα με του επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, θα το φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο  αν συνεχιστεί»Σπαθής: «Το θέμα με του επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, θα το φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο  αν συνεχιστεί»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την συνεργασία με την Condor και την υπογραφή της σύμβασης αλλά και για θέματα

Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμεΓιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αναφορά, αρχικά, έγινε στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα και ο κος

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει. Στις 26