Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα αρμοδιότητάς του.

Αναφορικά με την πτώση του δέντρου, ο κος Σαμούρης τόνισε ότι ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα και τα συνεργεία του Δήμου Αργοστολίου έσπευσαν στο σημείο για να το απομακρύνουν. Όπως επισήμανε άλλα προβλήματα δεν υπήρξαν  από την βροχή και τον αέρα, αλλά είναι «επί ποδός πολέμου» αν συμβεί κάτι.

Απάντηση έδωσε και για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δέντρα που κρέμονται σε διάφορα σημεία και είναι επικίνδυνα. «Είναι δουλειά του δασαρχείου και δεν έχει ασχοληθεί. Εμείς έχουμε εκπονήσει μια μελέτη, θα ζητήσουμε κάποια χρήματα και θα δημοπρατήσουμε έργο για να κοπούν τα δέντρα. Θα το κάνουμε πριν από το καλοκαίρι»  σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε ότι τα πεσμένα δέντρα, αν δεν έχουν μαζευτεί μέχρι το καλοκαίρι θα είναι «μπαρουταποθήκη»

Παράλληλα ο καλεσμένος τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα από τον ΙΑΝΟ που καλείται ο δήμος να επιλύσει αλλά σιγά σιγά λύνονται. Βέβαια και για μια ακόμα φορά παρακάλεσε τον κόσμο να μην πετάει πολυθρόνες, κομοδίνα και άλλα όπου βρει. «Αν μας πάρουν τηλέφωνο θα πάμε να τα πάρουμε. Μπορούμε να βοηθήσουμε αλλά θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου» κατέληξε.

Related Post

Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή τον αναπτυξιακό νόμο και το τι μπορεί να κερδίσει ο ντόπιος

Μιχάλης Ξανθάκης και Μάκης  Μινέτος για το θέμα υπερβόσκησης και καταστροφής του ΑίνουΜιχάλης Ξανθάκης και Μάκης  Μινέτος για το θέμα υπερβόσκησης και καταστροφής του Αίνου

Το θέμα της καταστροφής του Αίνου από την υπερβόσκηση, απασχόλησε την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Φιλοξενούμενοι ήταν ο υπεύθυνος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού

Ηλίας Μπεριάτος: «Δεν ισχύει η άποψη ότι η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την κατεδάφιση και ανέγερση νέου μουσείου»Ηλίας Μπεριάτος: «Δεν ισχύει η άποψη ότι η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την κατεδάφιση και ανέγερση νέου μουσείου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Ηλίας Μπεριάτος (Αρχιτέκτων-πολεοδόμος, Ομ. Καθηγητής Παν. Θεσσαλίας) προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το ΙΚΙ πήρε την πρωτοβουλία