Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος Ζαχαρούς. Μια συνέντευξη με αποκλειστικό θέμα τα ζώα συντροφιάς.

Μετά τον σάλο με το θέμα της αγοραπωλησίας ζώων τα οποία φεύγουν από την Ελλάδα με προορισμό χώρες της Ευρώπης, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο στούντιο οι καλεσμένοι προκειμένου να δώσουν απαντήσεις αλλά και να μιλήσουν και για τους χώρους φύλαξης αδέσποτων.

Η συζήτηση εστίασε στο θέμα της αγοραπωλησίας αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς θίχτηκαν και θέματα σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ο σύλλογος από το δήμο και να αυτά είναι αρκετά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε και η συνταγματική αναθεώρηση στο κομμάτι που αφορά τα ζώα.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»

O Κεφαλονίτης τραγουδιστής Άγγελος Ανδρεάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά με μελοποιημένα ποιήματα του σπουδαίου Ανδρέα Λασκαράτου. Ο Άγγελος Ανδρεάτος μετά από την σπουδαία

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»

Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας RESINVEST Δημήτρης Καραγκουλές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία των έργων στον Ξερακιά αλλά και για όλα