Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Student’s World» Στάμω Γαλιατσάτου, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το πώς πλέον θα λειτουργούν τα φροντιστήρια και να δώσει και την εικόνα που επικρατεί μετά το άνοιγμα τους.

Η κα Γαλιατσάτου χαρακτήρισε την κατάσταση πρωτόγνωρη και τόνισε: «Τηρούμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, με αποστάσεις, να μην συμπίπτουν οι ώρες προσέλευσης- αποχώρησης, έχουμε αντισηπτικά. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Κάποτε μπαίναμε στην τάξη και ξεκινούσαμε. Τώρα τα παιδιά μπαίνουν ένα- ένα» και συνέχισε αναφέροντας ότι έχουν «σπάσει» τα τμήματα και αυτό σημαίνει επιπλέον δουλειά. «Μπορεί να είναι ταλαιπωρία για εμάς, αλλά τα παιδάκια δεν μπορούν να το καταλάβουν. Τα παιδιά θέλουν να σε αγκαλιάσουν και τους λες ότι δεν πρέπει» υπογράμμισε η κα Γαλιατσάτου.

Αναφερόμενοι στα φροντιστήρια και γενικά στο ιδιωτικό τομέα, τόνισε ότι είναι ο τομέας που επλήγη περισσότερο. « Κάθε μέρα ακούμε και κάτι διαφορετικό. Δεν στηρίχθηκαν από την Κυβέρνηση κέντρα ξένων γλωσσών, σχολές χορού και άλλα… Έμαθα πως κάποιοι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έκαναν μηνύσεις στους αρμόδιους, γιατί απορρίφθηκε ο ΚΑΔ» ανέφερε.

Η καλεσμένη αναφέρθηκε σε μια «αλυσίδα» που υπάρχει και συνδέει διάφορους επιχειρηματίες με άλλους. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν τα  2/3 του κόσμου ζουν από τον τουρισμό και φέτος δεν δουλέψουν, αυτό σημαίνει ότι και εμείς δεν θα δουλέψουμε το ίδιο. Εγώ με την σειρά μου δεν θα μπορώ να πληρώσω τους εκδοτικούς οίκους με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι όλα αλυσίδα».

Τέλος, η κα Γαλιατσάτου επισήμανε ότι θα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά και θα παρέχει την βοήθειά της και συμπλήρωσε πως πρώτα απ’ όλους πρέπει να στηριχθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα παιδιά.

Related Post

Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διβαράτων Διονύσης Αντύπας, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Μύρτο και σχολιάζοντας την αργοπορία στις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει

Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»

O πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την ΚΕΔΗΚΕ και όλες τις αλλαγές που υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο

Βασίλης Ρουχώτας: «Η κοινωνία ενοχλείται από τις απευθείας αναθέσεις – Έχουμε επιδείξει τεράστια ανοχή»Βασίλης Ρουχώτας: «Η κοινωνία ενοχλείται από τις απευθείας αναθέσεις – Έχουμε επιδείξει τεράστια ανοχή»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης “ΠΑΛΛΗ ΛΗΞΟΥΡΙ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την δική του άποψη σε