Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Δημητράτος: «Ξεπουλιόμαστε μέχρι τέλους»

Μάκης Δημητράτος: «Ξεπουλιόμαστε μέχρι τέλους»

Μάκης Δημητράτος: «Ξεπουλιόμαστε μέχρι τέλους» post thumbnail image

Mε αφορμή ένα πρόσφατο άρθρο του  (δες εδώ), ο Μάκης Δημητράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει όσα αναφέρει σε αυτό.

«Το κείμενο μου αναφέρεται σε όλους αυτούς που διοικούν την χώρα μας και όλους εκείνους που αρπάζουν τον πλούτο της χώρας» ανέφερε ο κος Δημητράτος στην πρώτη του τοποθέτηση και όπως εξήγησε αφορμή για το κείμενό του στάθηκε η ψήφιση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου.

Απαρίθμησε ένα ένα όλα αυτά που χρειάζονται δυναμική αντίδραση για να μην πραγματοποιηθούν, όπως ανεμογεννήτριες, εξόρυξη υδρογονανθράκων, αλλά και όλα αυτά που έγιναν έχουν αποδειχθεί καταστροφικά όπως «Κλεισθένης», ξεπούλημα αεροδρομίου, «αρπαγή» της ΜΕΘ.

Ο κος Δημητράτος αναφέρθηκε σε όλα αναλύοντας τα και επισημαίνοντας ότι όλα αυτά δεν είναι αποφάσεις ενός και μόνο ατόμου αλλά ενός συνόλου ανθρώπων οι όποιοι ξεπουλάνε τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα για την ΜΕΘ ανέφερε: «Τις κλίνες τις άρπαξαν με κοινή συναίνεση πολλών μέσα και έξω από το νοσοκομείο. Η κα Θεοπεφτάτου το ξεκίνησε και ο κος Καππάτος το υλοποίησε. Τι διαφορά έχουμε από την Ζάκυνθο, όπου εκεί λειτουργεί η ΜΕΘ;».

Η άποψη του κου Δημητράτου για όλα όσα συμβαίνουν με την ΕΔΑΚΙ είναι πως δυστυχώς και σκουπίδια θα έρθουν από άλλα νησιά και εργοστάσιο θα κατασκευαστεί. Όπως άλλωστε υπογράμμισε «είναι πολλά τα λεφτά». Θεωρεί δε, θετικό το ότι και οι 3 Δήμοι είναι ενωμένοι αλλά όχι αρκετό επισημαίνοντας πως: «Πρέπει να υπερασπιστούμε την περιοχή μας με όλα τα μέσα, όπως έχουν κάνει και άλλοι Δήμοι. Άλλωστε οι Κεφαλονίτες ξέρουν από δυναμικές κινητοποιήσεις».

Related Post

Ο Σταύρος Τραυλός στο Cosmos 96,5Ο Σταύρος Τραυλός στο Cosmos 96,5

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι  η Θέα”, ήταν ο κος Σταύρος Τραυλός, πολιτικός μηχανικός και πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ (τεχνικού επιμελητηρίου).

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν. «Είμαστε σε ανησυχία,