Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και επικεφαλής της Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στην Σάμη και την διαχείρισή τους.

Ο κος Σπαθής ανέφερε ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία όμως χρειάζεται ψυχραιμία. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και δεν πρέπει να στοχοποιούνται άνθρωποι που νοσούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος περιέγραψε την κατάσταση στον Καραβόμυλο κατά την πρώτη μέρα διενέργειας των rapid tests, όπου επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε οργάνωση.  «όπου υπάρχει ουρά και αναμονή, υπάρχει και εκνευρισμός» υπογράμμισε.  Επίσης, εμφανίστηκε θετικός στο να κλείσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες, καθώς πρέπει να προφυλαχτούν τα παιδιά, μια πρόταση την οποία έχει εκφράσει και στον Δήμαρχο Σάμης.

Ο κος Σπαθής, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει όλοι να υποβληθούν σε τεστ ενώ συγγενείς και φίλοι των νοσούντων σε μοριακά τεστ και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όσους ταξιδεύουν προς την Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να γίνεται σοβαρός έλεγχος στο λιμάνι της Κυλλήνης. Όσοι έρχονται πρέπει να τηρούν 2 εβδομάδες καραντίνα. Πορευόμαστε με το φιλότιμό μας».

 

Related Post

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για την τεράστια ευκαιρία που χάθηκε, για τον εμπορικό κόσμο

«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Για την  επόμενη μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα

Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως Νομάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μάκης Μετάξας, με αφορμή για ακόμα μια φορά το θέμα του θολωτού τάφου των Τζανάτων. Ο