Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και επικεφαλής της Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στην Σάμη και την διαχείρισή τους.

Ο κος Σπαθής ανέφερε ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία όμως χρειάζεται ψυχραιμία. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και δεν πρέπει να στοχοποιούνται άνθρωποι που νοσούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος περιέγραψε την κατάσταση στον Καραβόμυλο κατά την πρώτη μέρα διενέργειας των rapid tests, όπου επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε οργάνωση.  «όπου υπάρχει ουρά και αναμονή, υπάρχει και εκνευρισμός» υπογράμμισε.  Επίσης, εμφανίστηκε θετικός στο να κλείσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες, καθώς πρέπει να προφυλαχτούν τα παιδιά, μια πρόταση την οποία έχει εκφράσει και στον Δήμαρχο Σάμης.

Ο κος Σπαθής, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει όλοι να υποβληθούν σε τεστ ενώ συγγενείς και φίλοι των νοσούντων σε μοριακά τεστ και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όσους ταξιδεύουν προς την Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να γίνεται σοβαρός έλεγχος στο λιμάνι της Κυλλήνης. Όσοι έρχονται πρέπει να τηρούν 2 εβδομάδες καραντίνα. Πορευόμαστε με το φιλότιμό μας».

 

Related Post

Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου, Δημήτρης Σιμωτάς. Η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μικρό κόμμα αλλά προοδευτικό

Ο Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγείαΟ Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγεία

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος με αφορμή την διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τις Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων Νήσων «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»

Νίκος Ανουσάκης: «Ναι στην δωρεά, όχι στην τριακονταετή δέσμευση του κτιρίου»Νίκος Ανουσάκης: «Ναι στην δωρεά, όχι στην τριακονταετή δέσμευση του κτιρίου»

Ο δημοτικός σύμβουλος  της  «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εκφράσει την άποψη της παράταξής του σχετικά με το θέμα του