Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και επικεφαλής της Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στην Σάμη και την διαχείρισή τους.

Ο κος Σπαθής ανέφερε ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία όμως χρειάζεται ψυχραιμία. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και δεν πρέπει να στοχοποιούνται άνθρωποι που νοσούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος περιέγραψε την κατάσταση στον Καραβόμυλο κατά την πρώτη μέρα διενέργειας των rapid tests, όπου επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε οργάνωση.  «όπου υπάρχει ουρά και αναμονή, υπάρχει και εκνευρισμός» υπογράμμισε.  Επίσης, εμφανίστηκε θετικός στο να κλείσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες, καθώς πρέπει να προφυλαχτούν τα παιδιά, μια πρόταση την οποία έχει εκφράσει και στον Δήμαρχο Σάμης.

Ο κος Σπαθής, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει όλοι να υποβληθούν σε τεστ ενώ συγγενείς και φίλοι των νοσούντων σε μοριακά τεστ και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όσους ταξιδεύουν προς την Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να γίνεται σοβαρός έλεγχος στο λιμάνι της Κυλλήνης. Όσοι έρχονται πρέπει να τηρούν 2 εβδομάδες καραντίνα. Πορευόμαστε με το φιλότιμό μας».

 

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών μας και την σύγχυση που έχει προκληθεί στους κτηνοτρόφους για τις περιουσίες τους μίλησε στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι

Φοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου ΦλωράτουΦοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου Φλωράτου

Μετά την παραίτησή του από το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, όλοι αναρωτληθηκαν τι τον οδήγησε εκεί. Ο λόγος για τον Γαβρίλη Ρασσιά και για την ξαφνική του παραίτηση.

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση