Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομαλών  Σπύρος Ματιάτος.

Ο κος Ματιάτος έδωσε την εικόνα της περιοχής του, περιγράφοντας πως το χωριό είναι σκεπασμένο από χιόνι, όπως συμβούλεψε τον κόσμο να μην ξεχάσει τα μετρά και να διασκεδάσει με προσοχή και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα. Όπως τόνισε, παρά την πυκνή χιονόπτωση στην περιοχή, είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα με μηχανήματα του Δήμου αλλά και ιδιωτικά προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Ο αντιδήμαρχος μίλησε και για την γεώτρηση στην θέση «Λάμπη», χαρακτηρίζοντας το έργο πολύπαθο καθώς ξεκίνησε από την τέως κοινότητα Ομαλών από το 2005. «Τώρα έχει δρομολογηθεί, υπάρχει μελέτη, έχει χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον Υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη  και είμαστε πλέον στο στάδιο της υλοποίησης» υπογράμμισε. Παράλληλα υποστήριξε ότι επειδή πρόκειται για ένα κατεπείγον έργο μπορεί να υπάρξει και απευθείας ανάθεση, καθώς οι δημοπρατήσεις  είναι χρονοβόρες.

«Η αντιπολίτευση είναι  καλό να υπάρχει. Αλίμονο όμως να υπάρχει σε θέματα ζωής, γιατί το νερό είναι ζωή» επισήμανε ο κος Ματιάτος, απαντώντας προκαταβολικά σε όσους εκφράσουν αντιπολιτευτικό λόγο για την γεώτρηση.

 

Related Post

Δημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότηταςΔημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με την ιδιότητά του ως υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Ο καλεσμένος ξεκίνησε αναφερόμενος στις επαφές που ήδη έχουν

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς. Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε»Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε»

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και αναφέρθηκε στην λειτουργία της ΕΔΑΚΙ αλλά και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο ΦΟΔΣΑ. Ο κος Γαβριελάτος τόνισε ότι