Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομαλών  Σπύρος Ματιάτος.

Ο κος Ματιάτος έδωσε την εικόνα της περιοχής του, περιγράφοντας πως το χωριό είναι σκεπασμένο από χιόνι, όπως συμβούλεψε τον κόσμο να μην ξεχάσει τα μετρά και να διασκεδάσει με προσοχή και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα. Όπως τόνισε, παρά την πυκνή χιονόπτωση στην περιοχή, είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα με μηχανήματα του Δήμου αλλά και ιδιωτικά προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Ο αντιδήμαρχος μίλησε και για την γεώτρηση στην θέση «Λάμπη», χαρακτηρίζοντας το έργο πολύπαθο καθώς ξεκίνησε από την τέως κοινότητα Ομαλών από το 2005. «Τώρα έχει δρομολογηθεί, υπάρχει μελέτη, έχει χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον Υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη  και είμαστε πλέον στο στάδιο της υλοποίησης» υπογράμμισε. Παράλληλα υποστήριξε ότι επειδή πρόκειται για ένα κατεπείγον έργο μπορεί να υπάρξει και απευθείας ανάθεση, καθώς οι δημοπρατήσεις  είναι χρονοβόρες.

«Η αντιπολίτευση είναι  καλό να υπάρχει. Αλίμονο όμως να υπάρχει σε θέματα ζωής, γιατί το νερό είναι ζωή» επισήμανε ο κος Ματιάτος, απαντώντας προκαταβολικά σε όσους εκφράσουν αντιπολιτευτικό λόγο για την γεώτρηση.

 

Related Post

Κώστας Βαρτελάτος: «Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε στους οδηγούς ούτε στους πεζούς»Κώστας Βαρτελάτος: «Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε στους οδηγούς ούτε στους πεζούς»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει πως η χρήση των ηλεκτρικών πατινιών θα γίνεται μόνο με

Δέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του ΘεόφιλουΔέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του Θεόφιλου

Ένας νέος άνθρωπος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο η Δέσποινα Λάσκαρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την  παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία». Όπως και

Διονύσης Αραβαντινός:  «Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά για να διατηρηθεί το τμήμα»Διονύσης Αραβαντινός:  «Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά για να διατηρηθεί το τμήμα»

Στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κος Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα κοντά στους φοιτητές που παλεύουν