Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω

Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω

Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω post thumbnail image

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τρίτη 10-7-2018, ήταν ο κος Διονύσης Μινέτος προϊστάμενος του τμήματος περιβάλλοντος της Περιφέρειας, για να εκθέσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση “Μύρτος”.

Με το Προεδρικό Διάταγμα ανά χείρας και το τοπογραφικό για να είναι απόλυτος και ακριβής στις τοποθετήσεις του, ο κος Μινέτος εξήγησε ακριβώς πως θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα. Υπήρξε και παρέμβαση του κου Μιχάλη Γάκη (αρμόδιος α/δήμαρχος) και μετά από μια σύντομη διαφωνία, συμφώνησαν τελικά ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί σύντομα μια μόνιμη λύση ώστε να μην υπάρχουν παρόμοια προβλήματα και τα επόμενα χρόνια.

Ακούστε όσα ειπώθηκαν.

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας. Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης

Αγησίλαος Κονιδάρης: «Αλλάζουν τα πάντα και πρέπει να μπουν κανόνες στον τουρισμό»Αγησίλαος Κονιδάρης: «Αλλάζουν τα πάντα και πρέπει να μπουν κανόνες στον τουρισμό»

Ο Αγησίλαος Κονιδάρης, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψή του σχετικά με