Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» καθώς η ομοσπονδία απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας, επιστολή ζητώντας να λυθούν τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

«Υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα  και τα τελευταία χρόνια το σωματείο τα θέτει συνέχεια» ανέφερε ο κος Γιαννάκος. «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει στην Κεφαλονιά ΜΕΘ; Είναι δυνατόν να μην υπάρχει παθολόγος και να υπάρχει ένας αναισθησιολόγος;» αναρωτήθηκε και επισήμανε ότι λόγω της πανδημίας έχουμε αφήσει λίγο πιο πίσω άλλα ζητήματα, όπως το κτιριακό – όπου και εκεί υπάρχει πρόβλημα- και επίσης έρχεται και καλοκαίρι και το νοσοκομείο δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Επίσης τόνισε ότι ο αναισθησιολόγος είναι απαραίτητος καθώς  είναι το Α και το Ω για μια διασωλήνωση.

Ο Πρόεδρος όταν ρωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ υπογράμμισε ότι είναι ευθύνη του Υπουργείου να το κάνει αυτό, και γι’ αυτό τον λόγο και η ομοσπονδία στέλνει κατευθείαν τα αιτήματα στο Υπουργείο. Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει σε επικοινωνία με τον βουλευτή Παναγή Καππάτου για να τους εκθέσουν τους προβληματισμούς, ενώ ενημέρωσε ότι θα μεταβεί και στην Κεφαλονιά και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θα έρθουμε στην Κεφαλονιά για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Αναφερόμενος στο θέμα της πανδημίας και σχετικά με το πως διενεργούνται τα τεστ, ο κος Γιαννάκος τόνισε ότι, τα μοριακά τεστ του νοσοκομείου είναι δωρεάν αλλά γίνονται μόνο σε όσους έχουν συμπτώματα, άρα ωθούνται σε διαγνωστικά εργαστήρια, στα οποία πληρώνουν.  «Υπάρχουν πολλά περιφερειακά νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τα τεστ κορωνοϊού και την ελλιπή ιχνηλάτηση» κατέληξε.

 

Related Post

Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Σε μια ακόμα εκπομπή, φιλοξενούμενος ήταν ο τέως νομάρχης Μάκης Μεταξάς, ένας άνθρωπος που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να αναδειχθεί ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής του. Αυτή

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»

Ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μαντζουράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δημοσιοποιήσει ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά την άδεια επαπειλούμενης κύησης

Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου, Δημήτρης Σιμωτάς. Η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μικρό κόμμα αλλά προοδευτικό