Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο»

Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο»

Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με αφορμή τα αποτελέσματα της έρευνας αναφορικά με το ιικό φορτίο των λυμάτων στην Κεφαλονιά.

«Πήραμε δείγματα την προηγούμενη Τρίτη και από τους 4 βιολογικούς. Τα στείλαμε στην Αθήνα και είχαμε τα αποτελέσματα. Στο Αργοστόλι και στην Σκάλα ήταν κάτω από το όριο και δεν ανιχνεύτηκε κάτι. Στο Ληξούρι και στην Σάμη ήταν αρκετά ανεβασμένο όμως» ανέφερε ο κος Σπαθής και εξήγησε ότι όλη αυτή η διαδικασία παίζει τον ρόλο της στις αποφάσεις που παίρνονται από τον ΕΟΔΥ.

«Μίλησα με τους Δημάρχους και των τριών δήμων και τους ενημέρωσα. Ειδικά της Σάμης και του Ληξουρίου πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή» επισήμανε και ενημέρωσε ότι αύριο θα παρθεί εκ νέου δείγμα για ανάλυση. «Πρέπει όλοι να προσέχουμε και να είμαστε υπεύθυνοι» τόνισε.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, ο κος Σπαθής υπογράμμισε ότι δεν έπρεπε να γίνει, την στιγμή που οι υποδομές υγείας στο νησί μας – αλλά και οι σχολικές υποδομές-  δεν είναι αυτές που θα έπρεπε. Τέλος ως πρόεδρος του επιμελητηρίου, ο καλεσμένος τόνισε ότι το εμπόριο λειτουργεί με το click in shop, δηλαδή με ραντεβού και ένα άτομο ανά 25 τ.μ.

 

Related Post

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικόΟ δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικό

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει απάντηση στο θέμα με την αποπληρωμή των μισθών των καθαριστριών των σχολείων, οι

Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. Είμαι με

Υδροπλάνα: Πόσο θα κοστίζει το Πάτρα – Κεφαλονιά και σε πόση ώρα θα φθάνουμεΥδροπλάνα: Πόσο θα κοστίζει το Πάτρα – Κεφαλονιά και σε πόση ώρα θα φθάνουμε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του COSMOS 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έναρξη λειτουργίας των