Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»

Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»

Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και τέως πρόεδρος του Φισκάρδου Πολυχρόνης Δενδρινός, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή του από το Λιμενικό Ταμείο.

«Στο λιμάνι, τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν κάποια σημεία τα οποία ήταν άκρως επικίνδυνα και με τον ΙΑΝΟ επιδεινώθηκαν» τόνισε ο καλεσμένος εξηγώντας ότι όλα τα σημεία που ήταν επικίνδυνα τα φωτογράφισαν, τα έστειλαν στο Λιμενικό Ταμείο, κάλεσαν τον Πρόεδρο Θεόφιλο Μιχαλάτο, τα είδε και ζητήσαμε να λυθούν τα προβλήματα. «Ο πρόεδρος και όλο το συμβούλιο του Ταμείου, αποφάσισαν να κάνουν τα έργα και τώρα προχωράμε και είμαστε χαρούμενοι» σημείωσε.

Ο κος Δενδρινός επισήμανε ότι τα έργα δεν σταματάνε εδώ, καθώς οι ανάγκες πάντα είναι μεγάλες και αναφέρθηκε και στην πλωτή υπογραμμίζοντας τα εξής: «Πρέπει να ξαναμπεί η πλωτή. Είχε βγει εδώ και 8 χρόνια, δεν έχει ξαναμπεί από τότε. Ξέρω ότι ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου έχει επαφές με το Υπουργείο και ζητάει έγκριση για να ξαναμπεί». Όπως εξήγησε για να γίνουν κάποια έργα στο λιμάνι του Φισκάρδου ζητώνται πολλές εγκρίσεις, τουλάχιστον 10 από διάφορους φορείς και κυρίως από την Αρχαιολογία. «Όλες αυτές τις εγκρίσεις δεν τις παίρνεις γρήγορα και υπάρχει αργοπορία. Πάντως πρέπει να πούμε ότι ξεκίνησε ένα νοικοκύρεμα» υποστήριξε.

Σε άλλα έργα τα οποία χρήζουν επισκευής, ο κος Δενδρινός μίλησε και για τα φαναράκια του λιμανιού τα οποία είχαν μπει λάθος, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί και λάθος υλικό. Επίσης τόνισε ότι πολλά σκάφη έδεναν στις κωλώνες, με αποτέλεσμα να τις χαλάνε.  «Όλα τα έργα είναι αναγκαία. Θα γίνουν και τα έργα βιτρίνας. Πρώτα τα έργα μεγάλης επικινδυνότητας  και μετά τα υπόλοιπα. Δεν τελειώνουμε με ένα χρόνο. Έγινε πάντως η αρχή» εξήγησε. Επίσης, πέρασε ένα μήνυμα στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, υπογραμμίζοντας ότι τα έργα που έχουν γίνει είναι καλά, αλλά χρειάζονται και άλλα.

Στο κομμάτι του τουρισμού, ο κος Δενδρινός ενημέρωσε ότι από στεριά δεν υπάρχει τίποτα ενώ από τη θάλασσα υπάρχει. «Έρχονται κάποια σκάφη. Φέτος όμως έχουμε πρόβλημα με τον Ισθμό και έτσι χάνουμε την μεσαία τάξη» εξήγησε και σημείωσε για τους υπόλοιπους τουρίστες, ότι ενώ είχαν γίνει πολλές κρατήσεις από τον Μάιο, τώρα γίνονται συνεχώς ακυρώσεις καθώς δεν μπορούν να έρθουν. Παράλληλα μίλησε και για την σύνδεση του Φισκάρδου με την Βασιλική και το Νυδρι, τόνισε ότι και από εκεί η κίνηση δεν είναι αρκετή αλλά αναμένεται να αυξηθεί.

 

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεταιΝίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεται

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκη, λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης έργου για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού.

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη Κεφαλονιά

Στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Κλίθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια