Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Τι είπε ο Πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας για τα έργα στην περιοχή του και την κατάσταση στον Μύρτο

Τι είπε ο Πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας για τα έργα στην περιοχή του και την κατάσταση στον Μύρτο

Τι είπε ο Πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας για τα έργα στην περιοχή του και την κατάσταση στον Μύρτο post thumbnail image

Στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, μιλώντας για μια ακόμα φορά για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό του, αλλά και για όλα όσα έχουν γίνει.

«Στο χωριό μου έπεσε άσφαλτoς σε όλα τα στενά και τελείωσε. Το μόνο που δεν έγινε είναι τα πεζοδρόμια, αλλά είπαν ότι θα τα συμμορφώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος εμφανώς ικανοποιημένος. Παράλληλα, σημείωσε ότι και κάποια τοιχία που είχαν πέσει και δημιουργούσαν πρόβλημα (είχε διακοπεί η κυκλοφορία σε δρόμο που ένωνε 2 χωριά), αποκαταστάθηκαν και αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία, ενώ το μόνο που απομένει είναι να πέσει άσφαλτoς και σε αυτό τον δρόμο.

Βέβαια ο πρόεδρος δεν είχε να πει μόνο τα καλά αλλά και τα κακά. Όπως επισήμανε: «Μας είχαν πει ότι το πρώτο 10ήμερο θα έμπαιναν τα pillars. Δεν έχουν κάνει τίποτα και ήδη έχουμε αρκετά σκάφη. Το λιμάνι λειτουργεί κανονικά». Ο κος Ζαφειράτος τόνισε ότι το λιμάνι καθαρίστηκε από μια εθελοντική ομάδα και έβγαλαν από ξύλα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές, όμως η λάσπη δεν έχει καθαριστεί ακόμα καθώς πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβριο και μετά. Επίσης, τόνισε ότι το λιμάνι λειτουργεί κανονικά, όπως και τα μαγαζιά του λιμανιού.

Στο θέμα του τουρισμού, ο πρόεδρος ανέφερε ότι δεν έχει κόσμο η περιοχή του επισημαίνοντας ότι άλλες χρονιές τέτοια εποχή γινόταν χαμός και τώρα μετριούνται στα δάκτυλα οι τουρίστες. «Αυτοί την στιγμή έχουμε κυρίως ανατολικοευρωπαίους. Φαντάζομαι ότι μετά το άνοιγμα της Αγγλίας, θα είναι καλύτερα τα πράγματα» υπογράμμισε.  

Για την φημισμένη και πανέμορφη παραλία του Μύρτου, ο κος Ζαφειράτος μίλησε με απογοήτευση καθώς υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε για ένα μπουκαλάκι νερό. «Είναι ντροπή. Ντροπή πρώτα στην Κυβέρνηση και μετά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χάνουν λεφτά. Τι είναι να μπουν δυο ψυγεία;» ανέφερε. Πρόσθεσε δε, ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην παραλία του Μύρτου.

Αναφερόμενος στους δρόμους – που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση- ο πρόεδρος επισήμανε ότι έχει πάει σε όλους τους αρμόδιους, χωρίς αποτέλεσμα ακόμα και τόνισε ότι εδώ και 11 μήνες πολεμάνε να μην σκοτωθούν. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν δεν φτιάξουν 100 μέτρα πίσσα στην Φωλιά του Κότσυφα και στον Ξεροπόταμο, θα επέμβει εισαγγελέας. Θα σκοτωθούμε και εμείς και  οι τουρίστες. Έχω πει στην Περιφερειάρχη ότι θα χρεωθεί τον θάνατο κάποιου».

Related Post

Αγησίλαος Κονιδάρης: «Αλλάζουν τα πάντα και πρέπει να μπουν κανόνες στον τουρισμό»Αγησίλαος Κονιδάρης: «Αλλάζουν τα πάντα και πρέπει να μπουν κανόνες στον τουρισμό»

Ο Αγησίλαος Κονιδάρης, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψή του σχετικά με

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία

Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»

O πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την ΚΕΔΗΚΕ και όλες τις αλλαγές που υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο