Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.

Την πρώτη μεταμνημονιακή μέρα, καλεσμένος στο στούντιο κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από πολιτικές ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το μέλλον της Ελλάδας και βέβαιως με τις επικείμενες εκλογές.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε έχει ήδη καταθέσει φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα έαν τελικά είναι.

Ακούστε τον κο Κανελλόπουλο.

Related Post

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνταιΠαναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».