Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού.


Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – περιφερειακή σύμβουλος στην Αττική- βρέθηκε στην Κεφαλονιά για μια πρώτη επαφή με τον κόσμο και για να διαπιστώσει τα προβλήματα της Κεφαλονιάς που όπως επισήμανε, ειδικά στο Ληξούρι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα 5 χρόνια μετά τον σεισμό.

Φάνηκε να γνωρίζει καλά και να έχει εντοπίσει τα κυριότερα προβλήματα αφού αναφέρθηκε σε αυτά. «Σχολεία στην Παλλική, Ματζαβινάτειο, αλιευτικό καταφύγιο Αθέρα και πολλές ελλείψεις σε δομές» ήταν με την σειρά τα θέματα στα οποία έδωσε έμφαση.

Στην γενικότερη πολιτική που ακολουθείται από την παράταξη αλλά και από τα κεντρικά – αφού κατά δήλωσή της δε μπορούν να μην συγχέονται – ανέφερε ότι όσοι βρίσκονται στο ΚΚΕ δεν έχουν αυταπάτες, γνωρίζουν την κατάσταση και ξέρουν ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Η κυρία Μπαλού ξεκίνησε την επίσκεψή της από την Κέρκυρα. Τις τελευταίες μέρες (14-17 Ιανουαρίου) βρέθηκε στην Κεφαλονιά και επόμενος προορισμός η Ιθάκη.

Ακούστε την κα Μπαλού.

 

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη Κεφαλονιά

Στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Κλίθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Για την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σχετικά τον Μυκηναϊκό  Τάφο των Τζαννάτων που ουσιαστικά “ξεμπλοκάρει” την διαδικασία ανάδειξής του και εντάσσεται στο τρέχον ΕΣΠΑ , μίλησε στον COSMOS 96,5 ο βουλευτής

Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»

Ο συντονιστής του προγράμματος Leader για την Κεφαλονιά Αλέξανδρος Κοψαχείλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εξηγήσει τι είναι το πρόγραμμα και