Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Δημητράτος: Η κατάργηση της τεχνολογικής εκπαίδευσης είναι μνημονιακή δέσμευση

Μάκης Δημητράτος: Η κατάργηση της τεχνολογικής εκπαίδευσης είναι μνημονιακή δέσμευση

Και αυτό με αφορμή τα όσα συμβαίνουν σχετικά με το ΤΕΙ στο Ληξουρί.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ριζοσπάστες Ξανά” και του Ριζοσπαστικού Κινήματος, Μάκης Δημητράτος.

Κύριο θέμα της συζήτησης το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων στο Ληξούρι και όσα ειπώθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο (το θέμα του ΤΕΙ ήταν στα θέματα ημερήσιας διάταξης).

Αναφέρθηκε και στους πλειστηριασμούς και τόνισε κατηγορηματικά ότι στέκεται απέναντι και σαν κίνημα και σαν παράταξη. Επισήμανε ότι οι συμβολαιογράφοι στην Κεφαλονιά θα έπρεπε να απέχουν, όπως οι συμβολαιογράφοι της Κέρκυρας.

Τέλος, μίλησε για τις εξορύξεις στο Ιόνιο, τονίζοντας, ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται μιας και το Ιόνιο είναι μια τόσο σεισμογενής περιοχή ή όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε “Περιβόλι σεισμών”.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για