Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Δημήτρης Μαντζουράτος (πρόεδρος ΕΛΜΕ-ΚΙ): Τα αιτήματά μας αφορούν τη ζωή των μαθητών

Δημήτρης Μαντζουράτος (πρόεδρος ΕΛΜΕ-ΚΙ): Τα αιτήματά μας αφορούν τη ζωή των μαθητών

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ- ΚΙ Δημήτρης Μαντζουράτος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, τόνισε τα αιτήματα της ένωσης τα οποία είναι σοβαρά και οι ευθύνες είναι εγκληματικές.

Αναφέρθηκε στις συντηρήσεις των σχολείων (που υπεγράφησαν πρόσφατα από τον περιφερειάρχη) και όπως τόνισε, ακόμα και αν επισκευαστούν τα σχολεία θα είναι εγκληματικό να μπουν παιδιά μέσα στα κτήρια.

Έκανε λόγο για τα λεφτά τα οποία έχουν δοθεί στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα- τα οποία είναι 100 εκατομμύρια- μέσω ΕΣΠΑ. Εκτιμά ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν δοθεί λεφτά εκεί και τίποτα στην παιδεία.

Μίλησε και για τις δυσκολίες των εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα στην Παλική, όπου από τα 4 σχολεία τα 3 είναι προκάτ.

Τέλος κάλεσε τον κόσμο στην κοινητοποίηση της 20ης Μαρτίου, στην α/περιφέρεια, με στόχο οι αγώνες να έχουν αποτελέσματα.

Related Post

Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»

Ο πρόεδρος της δημοτικής κίνησης πολιτών «ΦΑΡΟΣ» Νίκος Παυλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εθελοντικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η κίνηση και όλες τις

Δημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσιΔημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της προεκλογικής του παρουσίας. Ο Δημήτρης Μαντζουράτος  υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και κατεβαίνει με