Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: Ο “Κλειαθένης” απαγορεύει στην πλειοψηφία να παρουσιάζει έργο

Νίκος Ανουσάκης: Ο “Κλειαθένης” απαγορεύει στην πλειοψηφία να παρουσιάζει έργο

Ο Νίκος Ανουσάκης βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για το θέμα του “Κλεισθένη” και εξέφρασε την στάση της Δημοτικής Αρχής, η οποία είναι αντίθετη με την εφαρμογή της απλής αναλογικής και το σπάσιμο των δήμων.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αν εφαρμοστεί απλή αναλογική θα υπάρξει ασυνεννοησία στα Δημοτικά συμβούλια και η πλειοψηφία δεν θα μπορεί να παρουσιάσει έργο. Επισήμανε επίσης ότι η μειοψηφία και το 3% θα προκαλεί προβλήματα.

Εκτός από τον “Κλεισθένη”, έγινε αναφορά και στις γαλάζιες σημαίες που πήραν κάποιες από τις παραλίες της Κεφαλονιάς. Ανέφερε, ότι βασική προϋπόθεση για την γαλάζια σημαία είναι η παρουσία ναυγοσώστη στην παραλία. Όσες δεν έχουν δεν μπορούν να πάρουν την σημαία, όσο υπέροχες και αν είναι. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο δήμος έβγαλε προσκλήσεις για τα σεμινάρια ναυαγοσωστικής αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Ακούστε τον κο Ανουσάκη.

 

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μαςΑφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μας

Στην πρώτη προεκλογική εκπομπή- για τις εθνικές εκλογές- φιλοξενήθηκε η νυν βουλευτής και εν νέου υποψήφια, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η συζήτηση ξεκίνησε, με μια απάντηση που θέλησε να δώσει η κα

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε