Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άγγελος Κωνσταντάκης προς Σπύρο Σαμούρη: Οι επαγγελματίες πήγαν στα δικαστήρια γιατί διεκδικούν τα λεφτά τους

Άγγελος Κωνσταντάκης προς Σπύρο Σαμούρη: Οι επαγγελματίες πήγαν στα δικαστήρια γιατί διεκδικούν τα λεφτά τους

Πολιτιστικές εκδηλώσεις, γήπεδο Αργοστολίου, γήπεδο Φαρακλάτων και χρέη ΚΕΔΗΚΕ, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον κο Άγγελο Κωνσταντάκη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ¨Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τετάρτη 28-3-2018.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, αναφέρθηκε αρχικά στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την εορταστική περίοδο, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 29-3.

Σχετικά με το ζήτημα του γηπέδου Αργοστολίου, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα προχωρήσει κανονικά. Ενδεχομένως να μην είναι έτοιμο μέχρι τα “Βεργώτεια”, παρ’ όλα αυτά οι εργασίες κυλούν ομαλά. “Και οι κερκίδες δεν έχουν πρόβλημα, έχουν εξεταστεί πολλές φορές και από κάτω θα φτιαχτούν αποδυτήρια”, αυτά ήταν τα λόγια του σχετικά και με την καταλληλότητα του γηπέδου.

Το θέμα του γηπέδου των Φαρακλάτων αποτέλεσε από μόνο του μεγάλο θέμα αλλά και αφορμή αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρόεδρο και τον πρώην Δήμαρχο Μάκη Φόρτε.

Σε παλαιότερη εκπομπή ο κος Σαμούρης είχε προκαλέσει τον κο Κωνσταντάκη, πως αν έχει αποδείξεις ότι κοβόντουσαν τιμιλόγια χωρίς αναθέσεις παλαιότερα, να παεί στον εισαγγελέα. Η απάντηση του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ ήταν ξεκάθαρη πάνω σε αυτό το θέμα, επισημαίνοντας πως, οι επαγγελματίες πηγαίνουν στον εισαγγελέα και στα δηκαστήρια γιατί διεκδικούν τα λεφτά τους. Ανέφερε και το γεγονός πως τους έχουν κοινοποιηθεί 80 αγωγές και πως ο Δήμος προσπαθεί να αποπληρώσει 530.000 ευρώ. Τόνισε μάλιστα, πως ο κος Σαμούρης ήταν ανακριβής σχετικά με τα χρέη και τα ποσά.

Τέλος έκανε λόγο και για τα χρέη που παρέλαβε ο Δήμος τα οποία άγγιζαν τα 43 εκατ. και κάταφερε η Δημοτική αρχή να μειώσει το ποσό και να το κάνει 10 εκατ.

Ακούστε όσα είπε ο κος Κωνσταντακης

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθέατος: «Καλύτερο το φετινό Καλοκαίρι – Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσει»Γεράσιμος Τιμοθέατος: «Καλύτερο το φετινό Καλοκαίρι – Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσει»

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμος Τιμοθέατος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πορεία που αναμένεται να έχει

Η Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο ΚεφαλονιάςΗ Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, θέλοντας να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες και