Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου) post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου.


Για μια ακόμα φορά εξέφρασαν τις απόψεις τους μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κο Αραβαντινό ως μαρτυρικό, αφού διήρκησε έξι ώρες και δεν προσέφερε τίποτα επί της ουσίας.

Αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά σε όλες αυτές τις τραγικές ελλείψεις που γιγαντώνουν ένα πρόβλημα 10ετιών. «Το Νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας υπολειτουργούν και οι εργαζόμενοι είναι ήρωες» τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο τους.

Μάλιστα ανέφεραν μερικά από όσα θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να έρχονται γιατροί αλλά και πως θα μπορούσαν βαριά περιστατικά να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

Ακούστε όλα όσα είπαν.

 

Related Post

Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς. Τα λιμάνια της Κεφαλονιάς το μεγάλο θέμα της συνέντευξης.

Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του επιμελητηρίου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τον Δημήτρη Αλοϊζο,  φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος

Ο Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγείαΟ Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγεία

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος με αφορμή την διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τις Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων Νήσων «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»