Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ευάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάει

Ευάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάει

Ευάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάει post thumbnail image

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Ευάγγελου Γιαννάτου και της Νεφρολόγου Α’ Βασιλικής Κοκκίνου, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την ώρα που έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και αρκετός κόσμος έρχεται στο νησί μας και έχει ανάγκη από αιμοκαθάρσεις.

Ο κος Γιαννάτος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» τονίζοντας ότι με λύπη του υπέβαλε την παραίτησή του κάτι που δεν ήθελε να κάνει αλλά οι συνθήκες τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη – όπως και τους υπολοίπους που παραιτήθηκαν διότι ο κος Γιαννάτος αποκάλυψε πως παραιτήθηκε και το νοσηλευτικό προσωπικό – σε μια ύστατη, ίσως, προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Βολές προς την διοίκηση του νοσοκομείου από τον κο Γιαννάτο, ενώ τα προβλήματα έχουν επισημανθεί πολλάκις. Η παραίτησή του έχει γνωστοποιηθεί και στην 6η ΥΠΕ, όμως μέχρι να γίνει αποδεκτή θα συνεχίσει να κάνει κανονικά την δουλειά του. Επισήμανε ότι εδώ και αρκετό καιρό λειτουργεί παρανόμως καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό είναι δυσανάλογο με το πλήθος των ατόμων που εξυπηρετούνται.

Ακούστε τον κο Γαιννάτο

Related Post

Τιμοθεάτος: «Παγωμένες οι κρατήσεις – “Θηλιά στον λαιμό μας” τα voucher τουρισμού»Τιμοθεάτος: «Παγωμένες οι κρατήσεις – “Θηλιά στον λαιμό μας” τα voucher τουρισμού»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την πορεία του τουρισμού, με τα έως τώρα δεδομένα. «Ανοίγει την Δευτέρα ο

Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Άγγελος Γαλιατσάτος, σε μια πρώτη συνέντευξη, σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο. Η

«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Για την  επόμενη μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα