Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις

Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις

Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις post thumbnail image

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος υποψήφιος με την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια συνέντευξη με σκοπό να παρουσιαστούν οι θέσεις του κινήματος – παράταξης, που αφορούν καίρια θέματα.

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος- όπως πολλοί άλλοι-  που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, αφού θεωρεί ότι κανείς δεν πρέπει να μένει απαθής. Μάλιστα ανέφερε ότι στην πραγματικότητα όλη έχουμε στην ζωή μας την πολιτική ακόμα και στις πιο απλές αποφάσεις της ζωής μας.

Αναφέρθηκε στα κτίρια που είναι εγκαταλειμμένα, στο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στα έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί. Μίλησε και για την τεράστια δημοτική περιουσία και ανακοίνωσε πως η παράταξη κάνει καταγραφή της περιουσίας, προκειμένου αργότερα να γίνει και η εκτίμηση της.

Επισήμανε κάποιους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα μα παρκινγκ τα οποία θα μπορούσαν να φτιαχτούν σε καίρια σημεία της πόλης, όπως στον χώρο της ναυτικής σχολής εποχιακά, κοντά στο ΚΤΕΛ και να υπάρξει ξανά η ελεγχόμενη στάθμευση. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι μια αστική συγκοινωνία ενδεχομένως να βοηθούσε στην επίλυση του θέματος.

Τέλος, μίλησε και για τους συνυποψήφιους του και χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι άνθρωποι με ήθος, αξιοπρέπεια, όραμα και όρεξη. Είναι όλοι επαγγελματίες και μπορούν να προσφέρουν». Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την παράταξη – κίνημα να έχει κάποια πολιτική κάλυψη, ο κος Γαβριελάτος το διέψευσε ενώ επισήμανε πως: «Παρά την όποια κομματική ταυτότητα του κάθε υποψήφιου, στην παράταξη ήρθαν σαν προσωπικότητες και όχι κομματικά».

    

Related Post

Κοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙΚοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙ

Μετά την άσχημη εξέλιξη που έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες με το άρθρο 93  νομοσχεδίου που καταργεί την ΕΔΑΚΙ, η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» ήταν αφιερωμένη στο συγκεκριμένο

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Για μια ακόμα φορά μετά από την κακοκαιρία που σάρωσε την Κεφαλονιά, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές Νύφι και Αγία Ευφημία. Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος βρέθηκε και

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (μ-λ) Αποστολάκης Αντώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Αποστολάκης ανέφερε ότι βρέθηκε στο νησί και είδε αρκετό κόσμο, που