Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης post thumbnail image

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.

Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο κος Σπύρος Σπαθής υποψήφιος με την «Ανεξάρτητη Δύναμη» του κου Μιχάλη Γάκη και ο κος Γιάννης Διγαλέτος με την «Δημοτική Αναγέννηση» του Μάκη Μονιά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων όπου από την πρώτη στιγμή φάνηκε η αγάπη που έχουν για τον τόπο τους και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος για τον όποιο συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.

Ρωτήθηκαν αρχικά αν καλώς έσπασε ο δήμος και οι τρεις απάντησαν πως ήταν επιβεβλημένο αφού ο μητροπολιτικός δήμος και όσα γίνονταν σε αυτόν είχαν αφήσει τις άλλες περιοχές στο έλεος τους. Η κα Αντωνάτου ανέφερε πως με το σπάσιμο θα υπάρξει ανάπτυξη, ο κος Σπαθής  ότι με την επανασύσταση του θα γίνει δήμος πρότυπο και ο κος Διγαλέτος συνηγόρησε προσθέτοντας πως ο «Καλλικράτης» ήταν πρόχειρος και οδήγησε σε ανισότητες αναφορικά με τις περιοχές.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από πολλά θέματα αλλά ένα σημαντικό ήταν το λιμάνι της Σάμης και τα έργα που έχει ή δεν έχει κάνει το Λιμενικό Ταμείο.

Τέλος, μίλησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η κάθε παράταξη και παρέθεσαν τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο πολίτης του δήμου Σάμης να τους ψηφίσει.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα κινηθεί φέτος

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστηΑνουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos 96,5 ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος και κλήθηκε να απαντήσει πολύ καίρια ερωτήματα, για σχολεία, για έργα και γενικότερα για το