Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα

Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα

Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ανουσάκης (Ισχυρή Κεφαλονιά) και Νίκος Βαλλιανάτος (Δημοτική Συμπολιτεία).

Την συζήτηση άνοιξε ο κος Ανουσάκης και αναφέρθηκε  στα έργα που έχουν γίνει επί δημαρχίας Παρίση. Συνέκρινε τον ΧΥΤΥ Κεφαλονιάς, που παραδέχτηκε ότι δεν έγινε με την παρούσα δημοτική αρχή όμως επεκτάθηκε και η Κεφαλονιά είναι από τις λίγες τουριστικές περιοχές που δεν έχουν πρόβλημα, όπως η Κέρκυρα. Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η συνεργασία δήμου και περιφέρειας ήταν αρμονική και παρά την ιδεολογική διαφορά, συνεργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κος Βαλλιανάτος επιβεβαίωσε ότι πράγματι υπήρξε συνεργασία δήμου- περιφέρειας. Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που προανέφερε ο κος Ανουσάκης τονίζοντας, ότι δεν βοηθούν αλλά αντιθέτως δυσκολεύουν τον κόσμο και έγιναν με προχειρότητα. Παρέθεσε μια σειρά από έργα που θα έπρεπε να είχαν γίνει ακόμα και για τον ενιαίο δήμο και ενώ υπήρχε χρηματοδότηση δεν έγιναν.

Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε σε διάφορα σημεία της συζήτησης στο τέλος υπήρξαν φιλοφρονήσεις και από τους δύο.

Related Post

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Συκεών Μπιτς, οδοποιία, καταγγελίες Τσελέντη τα θέματα που συζητήθηκαν. Ο κος Κατσιβέλης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του

Αλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρωΑλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρω

Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου  Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για  μια συνέντευξη  δίνοντας απαντήσεις σε όλα. «Οι κεφαλλονίτες  ξέρουν ποιος είναι ο Παρίσης.

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον ΜύρτοΜιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.