Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα

Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα

Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ανουσάκης (Ισχυρή Κεφαλονιά) και Νίκος Βαλλιανάτος (Δημοτική Συμπολιτεία).

Την συζήτηση άνοιξε ο κος Ανουσάκης και αναφέρθηκε  στα έργα που έχουν γίνει επί δημαρχίας Παρίση. Συνέκρινε τον ΧΥΤΥ Κεφαλονιάς, που παραδέχτηκε ότι δεν έγινε με την παρούσα δημοτική αρχή όμως επεκτάθηκε και η Κεφαλονιά είναι από τις λίγες τουριστικές περιοχές που δεν έχουν πρόβλημα, όπως η Κέρκυρα. Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η συνεργασία δήμου και περιφέρειας ήταν αρμονική και παρά την ιδεολογική διαφορά, συνεργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κος Βαλλιανάτος επιβεβαίωσε ότι πράγματι υπήρξε συνεργασία δήμου- περιφέρειας. Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που προανέφερε ο κος Ανουσάκης τονίζοντας, ότι δεν βοηθούν αλλά αντιθέτως δυσκολεύουν τον κόσμο και έγιναν με προχειρότητα. Παρέθεσε μια σειρά από έργα που θα έπρεπε να είχαν γίνει ακόμα και για τον ενιαίο δήμο και ενώ υπήρχε χρηματοδότηση δεν έγιναν.

Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε σε διάφορα σημεία της συζήτησης στο τέλος υπήρξαν φιλοφρονήσεις και από τους δύο.

Related Post

Μπατιστάτος, Παπαθεοδωρόπουλος και Σπαθής για το αύριο του δήμουΜπατιστάτος, Παπαθεοδωρόπουλος και Σπαθής για το αύριο του δήμου

Σε μια έκτακτη εκπομπή την Κυριακή 19 Μαΐου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι τριών διαφορετικών παρατάξεων. Οι κύριοι Αριστοτέλης Μπατιστάτος από την παράταξη «Επόμενη Μέρα», ο Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος

Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο κος Ευστράτιος Σιφνάκης, γενικός γιατρός, επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για την δύσκολή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή