Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασιλική Τσιμάρα (ΚΙΝΑΛ): Έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε να το υλοποιήσουμε

Βασιλική Τσιμάρα (ΚΙΝΑΛ): Έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε να το υλοποιήσουμε

Η κα Βασιλική Τσιμάρα, υποψήφια βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με το ΚΙΝΑΛ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η κα Τσιμάρα, έκανε μια αναδρομή στο πλούσιο πολιτικό της παρελθόν, τονίζοντας ότι ο Γεράσιμος Αρσένης υπήρξε μέντοράς της.  Ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ και πλέον ΚΙΝΑΛ είναι ο φυσικός της χώρος και αποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά την  πρόταση να είναι υποψήφια βουλευτής.

Θεωρεί πως το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα που θα βοηθήσει πραγματικά τον κόσμο στα προβλήματά του  και επιπροσθέτως είναι ένα κόμμα που είχε πάντα σταθερές και προοδευτικές θέσεις.

Επισήμανε πως το ΚΙΝΑΛ έχει  ολοκληρωμένες προτάσεις για ανάπτυξη, έχει τον τρόπο να ανασυντάξει την οικονομία για να αποφύγει η χώρα ένα νέο μνημόνιο και τέλος να μπορεί η Ελλάδα να παρέχει στον πολίτη κοινωνικά αγαθά. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη είναι η κα Τσιμάρα με το θέμα της κλιματικής αλλαγής το οποίο και έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα της.

Τέλος, συζητήθηκαν τα θέματα της υγείας, της παιδείας και των υποδομών, όπου η κα Τσιμάρα μετά από περιοδείες που έχει κάνει έχει εντοπίσει τα προβλήματα αλλά και τις περιοχές που ακόμα υποφέρουν, 5 χρόνια μετά τους σεισμούς.

Related Post

Δασικοί χάρτες – Κεφαλονιά : Και το κράτος πρέπει να αποδείξει ότι του ανήκει μια έκταση!Δασικοί χάρτες – Κεφαλονιά : Και το κράτος πρέπει να αποδείξει ότι του ανήκει μια έκταση!

Το θέμα των δασικών χαρτών συζητήθηκε εκτενώς χθες στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5.  Ο τοπογράφος και μηχανικός Γιώργος Παπαϊωάννου , ο Αλέξανδρος Παντελειός , με

Σοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχειΣοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχει

Θέση για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Αργοστολίου, πήρε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σοφία Ζαφειράτου, δίνοντας τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι  η Θέα”.

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου. Για μια ακόμα φορά