Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Μια λεπτομερής ανάλυση του τι ακριβώς περιέχει το νομοσχέδιο και σε ποια κομμάτια συμφωνεί η παράταξη και σε ποια διαφωνεί.

Συζητήθηκε η υγεία εκτενώς, μιας και τα σοβαρά θέματα των ημερών σχετίζονται με την υγεία (ΚΥ Σάμης, κινητοποίηση στο ΓΝΚ).

Λόγω της ιδιότητάς του ο Ηλίας Παρίσης αναφέρθηκε και στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών, που κρατόνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ακούστε τον επικεφαλής των ΦΙΚΟ.

 

Related Post

Αλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζειΑλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζει

Η υποψήφια περιφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού βρέθηκε στην Κεφαλονιά και στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τις απόψεις της και της παράταξής της που στηρίζεται

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της ΚεφαλονιάςΟ πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την παραχώρηση του γηπέδου Φρακλάτων στον Δήμο. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και εμείς αλλά και τα σωματεία, καθώς