Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα».

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ως μια άλλη Μαρία Πενταγιώτισσα. Πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη παράσταση, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση γιατί αν και ο χρόνος που γράφτηκε και που διαδραματίζεται το έργο πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν, το έργο είναι επίκαιρο, έχει χιούμορ και σίγουρα όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα περάσουν πολύ όμορφα.

Ακούστε τον ηθοποιό.

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνταιΠαναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»

Ικανοποιημένος από την ευρύτατη πλειοψηφία, με την οποία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αξιοποίηση του Τουριστικού Αγκυροβολίου στην Αγία Πελαγία, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής.  Φιλοξενήθηκε

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίσης. Ευθύς στις απαντήσεις του και δίνοντας το στίγμα των ΑΝΕΛ αλλά και