Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα».

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ως μια άλλη Μαρία Πενταγιώτισσα. Πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη παράσταση, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση γιατί αν και ο χρόνος που γράφτηκε και που διαδραματίζεται το έργο πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν, το έργο είναι επίκαιρο, έχει χιούμορ και σίγουρα όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα περάσουν πολύ όμορφα.

Ακούστε τον ηθοποιό.

Related Post

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνοΒαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο κος Ευστράτιος Σιφνάκης, γενικός γιατρός, επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για την δύσκολή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή

Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο,  φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτων Γεράσιμος Βασιλάτος, για μια συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα του χωροταξικού. Η συζήτηση ξεκίνησε με