Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα».

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ως μια άλλη Μαρία Πενταγιώτισσα. Πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη παράσταση, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση γιατί αν και ο χρόνος που γράφτηκε και που διαδραματίζεται το έργο πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν, το έργο είναι επίκαιρο, έχει χιούμορ και σίγουρα όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα περάσουν πολύ όμορφα.

Ακούστε τον ηθοποιό.

Related Post

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5

Μια ξεχωριστή συνέντευξη υπήρξε στο τέλος του προεκλογικού αγώνα στο Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην

Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που γίνονται  για να είναι όσο το

Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”

Ο επικεφαλής της παράταξης Πάλλη-Ληξούρι Νέα Αρχή και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που