Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα».

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ως μια άλλη Μαρία Πενταγιώτισσα. Πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη παράσταση, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση γιατί αν και ο χρόνος που γράφτηκε και που διαδραματίζεται το έργο πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν, το έργο είναι επίκαιρο, έχει χιούμορ και σίγουρα όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα περάσουν πολύ όμορφα.

Ακούστε τον ηθοποιό.

Related Post

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» οι εργαζόμενες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς με αφορμή τα περιστατικά κακοποίησης το τελευταίο

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνηΔιονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό ΙόνιοΣταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σταύρος Τραυλό και Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα»  για μια τελευταία προεκλογική εμφάνιση πριν την μεγάλη περιφερειακή μάχη της Κυριακής. Στον λίγο