Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα».

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ως μια άλλη Μαρία Πενταγιώτισσα. Πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη παράσταση, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση γιατί αν και ο χρόνος που γράφτηκε και που διαδραματίζεται το έργο πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν, το έργο είναι επίκαιρο, έχει χιούμορ και σίγουρα όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα περάσουν πολύ όμορφα.

Ακούστε τον ηθοποιό.

Related Post

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.

Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Κωνσταντίνος Πρέντζας,  με την ιδιότητά του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., για να δώσει πληροφορίες για το καινούργιο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’