Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η τρισέγγονη της «Μαρίας της Πενταγιώτισσας»… Βίκυ Σταυροπούλου, στον Cosmos 96,5

Η τρισέγγονη της «Μαρίας της Πενταγιώτισσας»… Βίκυ Σταυροπούλου, στον Cosmos 96,5

Ένας ακόμα ηθοποιός από την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα» και συγκεκριμένα μια ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, που ενσαρκώνει την τρισέγγονη της Μαρίας, την Μαρίτσα.

Η ηθοποιός περιέγραψε τι πρόκειται να δει το κοινό, που θα αποφασίσει να παρακολουθήσει την παράσταση και μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να το κάνει, καθώς το γέλιο θα είναι άφθονο.

Μαζί με τον Δημήτρη Αλοϊζο, πραγματοποίησε και την κλήρωση για τις δωρεάν προσκλήσεις.

Ακούστε την Βίκυ Σταυροπούλου

Related Post

Πολυχρόνης Πολίτσης: «Ο αθλητής πρέπει πρώτα να γνωρίσει την αποτυχία»Πολυχρόνης Πολίτσης: «Ο αθλητής πρέπει πρώτα να γνωρίσει την αποτυχία»

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα» και στην Σπυριδούλα Αναλυτή φιλοξενήθηκε ο Πολυχρόνης Πολίτσης. Ένας άνθρωπός του αθλητισμού με αγάπη για την επιτραπέζια αντισφαίριση και την … ζωή. Ο Πολυχρόνης Πολίτσης αθλητής

Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»

Ο νοσοκομειακός γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου  «Στα Υπόγεια είναι  η Θέα», με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε μια μέρα νωρίτερα ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Ο