Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η τρισέγγονη της «Μαρίας της Πενταγιώτισσας»… Βίκυ Σταυροπούλου, στον Cosmos 96,5

Η τρισέγγονη της «Μαρίας της Πενταγιώτισσας»… Βίκυ Σταυροπούλου, στον Cosmos 96,5

Ένας ακόμα ηθοποιός από την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα» και συγκεκριμένα μια ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, που ενσαρκώνει την τρισέγγονη της Μαρίας, την Μαρίτσα.

Η ηθοποιός περιέγραψε τι πρόκειται να δει το κοινό, που θα αποφασίσει να παρακολουθήσει την παράσταση και μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να το κάνει, καθώς το γέλιο θα είναι άφθονο.

Μαζί με τον Δημήτρη Αλοϊζο, πραγματοποίησε και την κλήρωση για τις δωρεάν προσκλήσεις.

Ακούστε την Βίκυ Σταυροπούλου

Related Post

Ρόδη Κράτσα: «115 εκ. ευρώ στην Κεφαλονιά για έργα αποκατάστασης και ανάπτυξης»Ρόδη Κράτσα: «115 εκ. ευρώ στην Κεφαλονιά για έργα αποκατάστασης και ανάπτυξης»

H περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα φιλοξενήθηκε «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της επικοινωνίας της εκπομπής, με αιρετούς για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές τους. Η κα Κράτσα ανέφερε ότι μόλις σήμερα

Σοφία Ζαφειράτου: «Κανένας έλεγχος σε όσους έρχονται – Προσωπική άποψη να κλείσουν τα σχολεία»Σοφία Ζαφειράτου: «Κανένας έλεγχος σε όσους έρχονται – Προσωπική άποψη να κλείσουν τα σχολεία»

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου, με αφορμή των διαρκώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων στο νησί, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κα Ζαφειράτου

Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!

Στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης, Στέλιος Σπάθης. Τουρισμός, λιμάνια, εξορύξεις. Τρεις έννοιες στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ο κος Σπαθής ανέλυσε