Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες post thumbnail image

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να πει δυο πράγματα προεκλογικά και να εκφράσει και την πικρία του για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να μην ψηφιστούν άνθρωποι που έχουν καταστρέψει την χώρα. «Ο λαός τους ανέχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Όταν ρωτήθηκε για την Μακεδονία και όλα αυτά που θα ήθελε να πει σε όσους τον ακούν τόνισε, πως εδώ και καιρό όλα τα έχει πει στην βουλή και για την Μακεδονία και για τις κομμένες συντάξεις για όλα επισημαίνοντας ότι όλοι οι διεκδικητές της εξουσίας είναι προδότες. Και τους κατονόμασε «Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες».

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» ήταν χείμαρρος. Δεν έκρυψε την πικρία του για το ότι κάποιοι από τους βουλευτές του τον πρόδωσαν, τονίζοντας ότι έχει δώσει όλη του την ζωή για το κόμμα και έχει 40 ετών αγώνες.

Σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με το πρώτο κόμμα, απάντησε πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο καθώς τους «χωρίζει μια άβυσσός»  σε διάφορα θέματα. Και κατέληξε, κάνοντας μια πρόβλεψη ότι ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί για το Σκοπιανό.

/

Related Post

Βαγγέλης Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!Βαγγέλης Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο παιδίατρος Βαγγέλης Ευαγγελάτος, με άλλη ιδιότητα όμως, αυτή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά.

Ευαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματαΕυαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματα

Άλλη μια νέα υποψήφια με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η Ευαγγελία Σισικοπούλου, είναι μια ακόμα γυναίκα που πολιτεύεται στην τοπική αυτοδιοίκηση

Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός χαρακτήρισε δραματική την εξέλιξη κατάργησης του τμήματος εθνομουσικολογίας στο Ληξούρι, μιλώντας στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αναρωτήθηκε γιατί βρίσκεται