Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Να επικρατήσει το μυαλό και όχι η καρδιά

Γιώργος Κοκκόλης: Να επικρατήσει το μυαλό και όχι η καρδιά

Γιώργος Κοκκόλης: Να επικρατήσει το μυαλό και όχι η καρδιά post thumbnail image

Ο Γιώργος Κοκκόλης στην δεύτερη εμφάνισή του στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει και να αποφασίσει ποιον θέλει για τα επόμενα 4 χρόνια.

Αρχικά ανέφερε ότι συνεχίζεται αυτός ο προεκλογικός «αγώνας δρόμου» και πλέον βρισκόμαστε κοντά στον τερματισμό.  Τόνισε δε, πως ο κόσμος αισθάνεται μια χαρά και ανακούφιση που υπάρχει νέος κόσμος στα ψηφοδέλτια, όμως ο ίδιος δεν θέλει να παρουσιάζεται σαν νέος  και δεν θέλει να είναι αυτό το κριτήριο για να τον ψηφίσει κάποιος.

Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως έναν άνθρωπο που ήρθε από το πουθενά, πως δεν ξέρει τίποτα για την Κεφαλονιά και πως είναι δυνατόν να αγαπάει την Κεφαλονιά. Ο κος Κοκκόλης δεν θέλησε να τους απαντήσει αλλά αναρωτήθηκε αν υπάρχει ένα σπίτι που να μην έχει έναν άνθρωπο που να λείπει είτε για σπουδές είτε για δουλειά. «Αυτός που λείπει δηλαδή από την Κεφαλονιά, δεν αγαπάει τον τόπο του; Αγαπάω λοιπόν την Κεφαλονιά και θέλω να την βοηθήσω».

Επισήμανε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι αν είμαστε χαρούμενοι τα τωρινά δεδομένα και την κατάσταση της χώρας. «Αν είμαστε τότε μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ και να μιλάμε» και συνέχισε «εμείς έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέσεις. Χρειάζεται καθαρή εντολή και το κόμμα και η χώρα. Πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές».

Ο καλεσμένος αποκάλυψε και τον πρώτο στόχο του,  αν τελικά τον επιλέξει ο κόσμος να εκπροσωπεί την Κεφαλονιά, που θα είναι να υπάρξει μια μικρή επιπλέον ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ στην Κεφαλονιά. Μίλησε και για τις εξορύξεις και απάντησε σε όσους θέλουν να τον παρουσιάσουν ως έναν άνθρωπο που λέει και ξελέει πάνω στο θέμα και τόνισε πως θέλει να είναι αληθινός στις απαντήσεις του. Απάντησε λοιπόν πως το θέμα των εξορύξεων είναι πολύ σύνθετο θέμα και δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι. «Σε θεωρητικό επίπεδο είμαι αρνητικός. Είναι ένα εθνικό θέμα και πρέπει να υπάρξει εθνική γραμμή».

Ο κος Κοκκόλης έχει γυρίσει όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και έχει εντοπίσει προβλήματα, που δεν είναι άλλα από την υγεία, την σχολική στέγη, τις υποδομές και προβλήματα της καθημερινότητας. Αλλά ανέφερε πως υπάρχει μια ασυνεννοησία  των φορέων και πρέπει να υπάρχει πίεση από όλους προς όλους.

Τέλος σημείωσε πως αν τελικά δεν σχηματιστεί κυβέρνηση την Κυριακή και οδηγηθούμε σε δεύτερες εκλογές που θα είναι με απλή αναλογική τα πράγματα θα είναι πολύ περίεργα γιατί τότε η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συνεργαστούν και αυτό δεν θα μπορεί να γίνει  λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν. «Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει με το μυαλό και όχι με την καρδιά» τόνισε στο τέλος ο Γιώργος Κοκκόλης.

:

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν γίνει περισσότερα απ’ όσα έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν γίνει περισσότερα απ’ όσα έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια»

O Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή δημοσίευμα που εμφανίζει το λιμάνι του Πόρου να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Παράλληλα ο

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά». Ο κος Λιβιτσάνης

Μήνα Γαβριελάτου: Ο δήμος ενώ μπορούσε δεν διεκδίκησε χρήματα, για έργα ζωτικής σημασίαςΜήνα Γαβριελάτου: Ο δήμος ενώ μπορούσε δεν διεκδίκησε χρήματα, για έργα ζωτικής σημασίας

Μια γυναίκα με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση (τέως αντινομάρχης), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αυτή την φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου,