Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP» post thumbnail image

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.

Ο κος Βαρτελάτος τόνισε πως, παντού ο ΚΟΚ καθορίζεται από την σήμανση, έτσι και στην Κρανιά. «Στις πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όσοι κινούνται μέσα στους κόμβους έχουν προτεραιότητα. Με αυτή τη λογική μπήκαν τα STOP, γιατί το καλοκαίρι υπήρχε μπέρδεμα» ανέφερε  και υπογράμμισε πως, από την στιγμή που μπήκε το STOP  όλοι θα πρέπει να σταματάνε.

Στο τέλος της παρέμβασής του επισήμανε πως θα έπρεπε για ένα διάστημα η τροχαία να στείλει στα σημεία τροχονόμους   που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και  παράλληλα θα ενημερώνουν για τη νέα σήμανση. «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να το συνηθίσουμε» κατέληξε.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Related Post

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.

Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέκος Καλαφάτης, σε μια συζήτηση που περιελάμβανε θέματα αμιγώς πολιτικά, κάνοντας  ανάλυση όλων. «Συντελούνται αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο»

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικόΟ δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικό

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει απάντηση στο θέμα με την αποπληρωμή των μισθών των καθαριστριών των σχολείων, οι