Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές» post thumbnail image

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει.

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται Πανηλειακή Γενική Απεργία- Κινητοποίηση  για την πορεία του έργου του δρόμου Πάτρα – Πύργος. «Ανησυχούμε για την πορεία του έργου. Βιώνουμε την αναξιοπιστία του κράτους εδώ και 20 χρόνια. Προεκλογικές υποσχέσεις, η κάθε κυβέρνηση κατηγορεί την προηγούμενη και εμείς μετράμε θύματα» ανέφερε ο κος Αντωνακόπουλος και επισήμανε ότι στην Πάτρα σταματάει ο σύγχρονος οδικό άξονας. Από εκεί και κάτω οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και κινδυνεύουν κάτοικοι της Ηλείας, της Μεσσηνίας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και άλλων περιοχών.

Ο καλεσμένος υπογράμμισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εγκρίνει τα πάντα για το έργο και ο τωρινός υπουργός αποφάσισε ότι δεν πρέπει να γίνει έτσι το έργο και ο ίδιος θα αποφασίσει πως θα γίνει και από ποιους. «Διαιωνίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και μας λένε ψέματα» τόνισε.

Ο κος Αντωνακόπουλος  κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην κινητοποίηση λέγοντας πως: « Οι δήμαρχοι Πύργου, Γαστούνη, Βάρδας, Λεχαινών, Ανδραβίδας και άλλων περιοχών θα βρίσκονται στην κινητοποίηση. Σωματεία και αθλητικοί σύλλογοι, άτομα με αναπηρία, δάσκαλοι ,καθηγητές. Ο δήμος Ζακύνθου είναι θετικός στο να έρθει, ο δήμος Καλαμάτας το ίδιο και οι δήμοι της Κεφαλονιάς. Ο δήμος Πάτρας θα είναι σίγουρα».

«26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Βουπράσιο, στα σύνορα Αχαΐας- Ηλείας» υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Πύργου, ενώ ανέφερε και τι είναι αυτό που θα τους ικανοποιούσε μετά την διαμαρτυρία και απάντησε πως αυτό που ζητάνε είναι  χρονοδιάγραμμα και χρηματοδότηση.

εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού. Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν.

Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης. Το πρώτο που θέλησε να καταστήσει σαφές ήταν ότι την θέση που έχει την επέλεξε ο

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με