Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές» post thumbnail image

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει.

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται Πανηλειακή Γενική Απεργία- Κινητοποίηση  για την πορεία του έργου του δρόμου Πάτρα – Πύργος. «Ανησυχούμε για την πορεία του έργου. Βιώνουμε την αναξιοπιστία του κράτους εδώ και 20 χρόνια. Προεκλογικές υποσχέσεις, η κάθε κυβέρνηση κατηγορεί την προηγούμενη και εμείς μετράμε θύματα» ανέφερε ο κος Αντωνακόπουλος και επισήμανε ότι στην Πάτρα σταματάει ο σύγχρονος οδικό άξονας. Από εκεί και κάτω οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και κινδυνεύουν κάτοικοι της Ηλείας, της Μεσσηνίας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και άλλων περιοχών.

Ο καλεσμένος υπογράμμισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εγκρίνει τα πάντα για το έργο και ο τωρινός υπουργός αποφάσισε ότι δεν πρέπει να γίνει έτσι το έργο και ο ίδιος θα αποφασίσει πως θα γίνει και από ποιους. «Διαιωνίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και μας λένε ψέματα» τόνισε.

Ο κος Αντωνακόπουλος  κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην κινητοποίηση λέγοντας πως: « Οι δήμαρχοι Πύργου, Γαστούνη, Βάρδας, Λεχαινών, Ανδραβίδας και άλλων περιοχών θα βρίσκονται στην κινητοποίηση. Σωματεία και αθλητικοί σύλλογοι, άτομα με αναπηρία, δάσκαλοι ,καθηγητές. Ο δήμος Ζακύνθου είναι θετικός στο να έρθει, ο δήμος Καλαμάτας το ίδιο και οι δήμοι της Κεφαλονιάς. Ο δήμος Πάτρας θα είναι σίγουρα».

«26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Βουπράσιο, στα σύνορα Αχαΐας- Ηλείας» υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Πύργου, ενώ ανέφερε και τι είναι αυτό που θα τους ικανοποιούσε μετά την διαμαρτυρία και απάντησε πως αυτό που ζητάνε είναι  χρονοδιάγραμμα και χρηματοδότηση.

εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Σπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίεςΣπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίες

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε – τηλεφωνικώς- ο α/δήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Ματιάτος.

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της Αγίας ΕυφημίαςΚραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της Αγίας Ευφημίας

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», τρεις εβδομάδες μετά το πέρασμα του «ΙΑΝΟΥ», παρουσιάζοντας την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή του.

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο