Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές» post thumbnail image

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει.

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται Πανηλειακή Γενική Απεργία- Κινητοποίηση  για την πορεία του έργου του δρόμου Πάτρα – Πύργος. «Ανησυχούμε για την πορεία του έργου. Βιώνουμε την αναξιοπιστία του κράτους εδώ και 20 χρόνια. Προεκλογικές υποσχέσεις, η κάθε κυβέρνηση κατηγορεί την προηγούμενη και εμείς μετράμε θύματα» ανέφερε ο κος Αντωνακόπουλος και επισήμανε ότι στην Πάτρα σταματάει ο σύγχρονος οδικό άξονας. Από εκεί και κάτω οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και κινδυνεύουν κάτοικοι της Ηλείας, της Μεσσηνίας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και άλλων περιοχών.

Ο καλεσμένος υπογράμμισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εγκρίνει τα πάντα για το έργο και ο τωρινός υπουργός αποφάσισε ότι δεν πρέπει να γίνει έτσι το έργο και ο ίδιος θα αποφασίσει πως θα γίνει και από ποιους. «Διαιωνίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και μας λένε ψέματα» τόνισε.

Ο κος Αντωνακόπουλος  κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην κινητοποίηση λέγοντας πως: « Οι δήμαρχοι Πύργου, Γαστούνη, Βάρδας, Λεχαινών, Ανδραβίδας και άλλων περιοχών θα βρίσκονται στην κινητοποίηση. Σωματεία και αθλητικοί σύλλογοι, άτομα με αναπηρία, δάσκαλοι ,καθηγητές. Ο δήμος Ζακύνθου είναι θετικός στο να έρθει, ο δήμος Καλαμάτας το ίδιο και οι δήμοι της Κεφαλονιάς. Ο δήμος Πάτρας θα είναι σίγουρα».

«26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Βουπράσιο, στα σύνορα Αχαΐας- Ηλείας» υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Πύργου, ενώ ανέφερε και τι είναι αυτό που θα τους ικανοποιούσε μετά την διαμαρτυρία και απάντησε πως αυτό που ζητάνε είναι  χρονοδιάγραμμα και χρηματοδότηση.

εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Την πεποίθηση και την αισιοδοξία ότι τελικώς οι ανεμογεννήτριες δεν θα εγκατασταθούν στα Κηπούρια εξέφρασε ο Στάθης Τσιβράς, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η