Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική. post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και αντιθέτως κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερα.

Φέτος, αρχές Ιουλίου η παραλία δεν έχει ακόμα καντίνα και ο α/δήμαρχος θέλησε να αποφύγει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αν θα ανοίξει ή όχι.

Μάλιστα επισήμανε, ότι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πέρυσι και παρά το γεγονός ότι η καντίνα άνοιξε Αύγουστο εμφάνισε περισσότερα έσοδα από έξοδα. Όπως επίσης τόνισε, πολλοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που χαρακτηριστικά του είχαν πει να μην ανοίξει την καντίνα (πέρυσι).

Στην συζήτηση παρενέβη και κάτοικος της περιοχής (ο κος Γασπαρής), σημειώνοντας ότι ο κος Γάκης κάνει ότι καλύτερο μπορεί και τελικώς πάντα είναι υπόλογος και πρέπει να βοηθηθεί από όλους τους κατοίκους.

Επίσης, ο Μιχάλης Γάκης αναφέρθηκε και στο γήπεδο των Μακριώτικων και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μιας και το έργο θα γίνει με την βοήθεια της περιφέρειας.

Ακούστε όλη την συζήτηση με τον κο Γάκη

 

Related Post

Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»

Ο γνωστός διεθνολόγος και  στρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές αναλύσεις στα εθνικά μας θέματα. Ο κος

Σωτήρης Κουρής: «Ο τομέας της γεωργίας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσελκύσει τους νέους»Σωτήρης Κουρής: «Ο τομέας της γεωργίας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσελκύσει τους νέους»

Ο κος Σωτήρης Κουρής, μετά τον ορισμό του ως αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για το ενδιαφέρον αλλά

Καταγγελίες Τάσου Καβαλλιεράτου για το Κέντρο Υγείας Σάμης και απάντηση του δημάρχου Σάμης Μάκη ΜονιάΚαταγγελίες Τάσου Καβαλλιεράτου για το Κέντρο Υγείας Σάμης και απάντηση του δημάρχου Σάμης Μάκη Μονιά

Ο δημοσιογράφος Τάσος Καβαλλιεράτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει το ρεπορτάζ από το Πυργί όπου αναποδογύρισε η νταλίκα. Ωστόσο η κουβέντα δεν έμεινε