Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική. post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και αντιθέτως κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερα.

Φέτος, αρχές Ιουλίου η παραλία δεν έχει ακόμα καντίνα και ο α/δήμαρχος θέλησε να αποφύγει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αν θα ανοίξει ή όχι.

Μάλιστα επισήμανε, ότι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πέρυσι και παρά το γεγονός ότι η καντίνα άνοιξε Αύγουστο εμφάνισε περισσότερα έσοδα από έξοδα. Όπως επίσης τόνισε, πολλοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που χαρακτηριστικά του είχαν πει να μην ανοίξει την καντίνα (πέρυσι).

Στην συζήτηση παρενέβη και κάτοικος της περιοχής (ο κος Γασπαρής), σημειώνοντας ότι ο κος Γάκης κάνει ότι καλύτερο μπορεί και τελικώς πάντα είναι υπόλογος και πρέπει να βοηθηθεί από όλους τους κατοίκους.

Επίσης, ο Μιχάλης Γάκης αναφέρθηκε και στο γήπεδο των Μακριώτικων και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μιας και το έργο θα γίνει με την βοήθεια της περιφέρειας.

Ακούστε όλη την συζήτηση με τον κο Γάκη

 

Related Post

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικόΆποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Ο υποψήφιος βουλευτής με  το κόμμα «Δημιουργία ξανά» στο Μεσολόγγι, Κώστας Αραβαντινός, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκθέσει την άποψή του για το μεταναστευτικό-

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε να είναι έτοιμη η περιοχή για την τουριστική σεζόν, για την

Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας»Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας»

Επικοινωνία με τον πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας  Παναγή Ζαφειράτο, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας, η ενημέρωση για την κατάσταση στην περιοχή και αν έχουν