Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους! post thumbnail image

Για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών μας και την σύγχυση που έχει προκληθεί στους κτηνοτρόφους για τις περιουσίες τους μίλησε στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο α/περιφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

“Έχουν γίνει παρεμβάσεις από την περιφέρεια και δεν μπορεί στην Κεφαλονιά να ισχύσει η τεχνητή λύση”, ανέφερε ο κος Δρακουλόγκωνας εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που μια τέτοια λύση θα ήταν άδικη.

Τόνισε πολλές φορές ότι στην Κεφαλονιά δεν υπάρχουν δημόσιες γαίες και ότι όσα λεφτά έχουν καταβληθεί έως τώρα ως μισθώματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την σύνταξη μελέτης ώστε να προσδιοριστούν οι ιδιωτικές εκτάσεις.

Ακούστε το κο Δρακουλόγκωνα:

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις τουΑριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά, γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τις

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία. Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι