Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας. post thumbnail image

Μια πολύ ωραία σκέψη και πρωτοβουλία. Ένα φεστιβάλ που θα προωθήσει και θα εδραιώση τα τοπικά προϊόντα.

Ο α/πρόεδρος του επιμελητηρίου Ανδρέας Παντελιός μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για το 1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου που θα γίνει στο Ληξούρι στα τέλη Ιουλίου. Μία πολύ ωραία ιδέα που έρχεται να συμβάλει στην άνοδο του τουρισμού και βεβαίως να προωθήσει τα κεφαλονίτικα προϊόνται αλλά και την Κεφαλονιά στους γαστρονομικούς προορισμούς. Μια εκδήλωσει ανοιχτή για όλους είτε για να εκθέσουν είτε να δοκιμάσουν προϊόντα!

Ακούστε τον κο Παντελιό

 

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του όπως η καθαριότητα χώρων, η τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων

Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο,  φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτων Γεράσιμος Βασιλάτος, για μια συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα του χωροταξικού. Η συζήτηση ξεκίνησε με