Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας. post thumbnail image

Μια πολύ ωραία σκέψη και πρωτοβουλία. Ένα φεστιβάλ που θα προωθήσει και θα εδραιώση τα τοπικά προϊόντα.

Ο α/πρόεδρος του επιμελητηρίου Ανδρέας Παντελιός μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για το 1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου που θα γίνει στο Ληξούρι στα τέλη Ιουλίου. Μία πολύ ωραία ιδέα που έρχεται να συμβάλει στην άνοδο του τουρισμού και βεβαίως να προωθήσει τα κεφαλονίτικα προϊόνται αλλά και την Κεφαλονιά στους γαστρονομικούς προορισμούς. Μια εκδήλωσει ανοιχτή για όλους είτε για να εκθέσουν είτε να δοκιμάσουν προϊόντα!

Ακούστε τον κο Παντελιό

 

Related Post

Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η Ασπασία Βασιλατου, μέλος του ΝΤΟΡΙΣ  και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε σχέση με τα αδέσποτα αλλά  και την

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει. Στις 26