Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας. post thumbnail image

Μια πολύ ωραία σκέψη και πρωτοβουλία. Ένα φεστιβάλ που θα προωθήσει και θα εδραιώση τα τοπικά προϊόντα.

Ο α/πρόεδρος του επιμελητηρίου Ανδρέας Παντελιός μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για το 1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου που θα γίνει στο Ληξούρι στα τέλη Ιουλίου. Μία πολύ ωραία ιδέα που έρχεται να συμβάλει στην άνοδο του τουρισμού και βεβαίως να προωθήσει τα κεφαλονίτικα προϊόνται αλλά και την Κεφαλονιά στους γαστρονομικούς προορισμούς. Μια εκδήλωσει ανοιχτή για όλους είτε για να εκθέσουν είτε να δοκιμάσουν προϊόντα!

Ακούστε τον κο Παντελιό

 

Related Post

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα

Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Προέκυψε ένα πρόβλημα

Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να καταγγείλει τα όσα βίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όταν το επισκέφθηκε για να προγραμματίσει ένα ραντεβού