Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας. post thumbnail image

Μια πολύ ωραία σκέψη και πρωτοβουλία. Ένα φεστιβάλ που θα προωθήσει και θα εδραιώση τα τοπικά προϊόντα.

Ο α/πρόεδρος του επιμελητηρίου Ανδρέας Παντελιός μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για το 1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου που θα γίνει στο Ληξούρι στα τέλη Ιουλίου. Μία πολύ ωραία ιδέα που έρχεται να συμβάλει στην άνοδο του τουρισμού και βεβαίως να προωθήσει τα κεφαλονίτικα προϊόνται αλλά και την Κεφαλονιά στους γαστρονομικούς προορισμούς. Μια εκδήλωσει ανοιχτή για όλους είτε για να εκθέσουν είτε να δοκιμάσουν προϊόντα!

Ακούστε τον κο Παντελιό

 

Related Post

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος την Τρίτη 13-11-2018.   Τρεις μέρες μετά την παραλαβή του Γηροκομείου, ο κος Αποστολάτος

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Νησιά σαν την Ιθάκη χρειάζονται διευκολύνσεις»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Νησιά σαν την Ιθάκη χρειάζονται διευκολύνσεις»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την πρόσκληση- επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό και τον καλεί στην Ιθάκη. Πιο συγκεκριμένα ο