Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο Ανδρέας Παντελιός για το 1ο φεστιβάλ γαστρονομίας. post thumbnail image

Μια πολύ ωραία σκέψη και πρωτοβουλία. Ένα φεστιβάλ που θα προωθήσει και θα εδραιώση τα τοπικά προϊόντα.

Ο α/πρόεδρος του επιμελητηρίου Ανδρέας Παντελιός μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για το 1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου που θα γίνει στο Ληξούρι στα τέλη Ιουλίου. Μία πολύ ωραία ιδέα που έρχεται να συμβάλει στην άνοδο του τουρισμού και βεβαίως να προωθήσει τα κεφαλονίτικα προϊόνται αλλά και την Κεφαλονιά στους γαστρονομικούς προορισμούς. Μια εκδήλωσει ανοιχτή για όλους είτε για να εκθέσουν είτε να δοκιμάσουν προϊόντα!

Ακούστε τον κο Παντελιό

 

Related Post

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του ΛηξουρίουΟ Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ληξουρίου  Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  για να ενημερώσει για τις φετινές – διαφορετικές-  καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα». Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης,

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά