Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει εμπόρους και καταναλωτές για το «ηλεκτρονικό ράφι»  προϊόντων και υπηρεσιών. (δείτε την ανακοίνωση εδώ)

Το επιμελητήριο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τους επαγγελματίες να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου και πατώντας στο εικονίδιο direct market να κάνουν την εγγραφή τους. Ο κος Σπαθής επισήμανε πως: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά από ίντερνετ. Οι επαγγελματίες εύκολα και άνετα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα που τους δίνει το επιμελητήριο». Μάλιστα υπογράμμισε πως μετά από την πολύ απλή αυτή διαδικασία, θα πρέπει να βάλουν ένα χαρτί στην πόρτα τους, για να ενημερώνεται ο κόσμος ότι το κατάστημα δέχεται παραγγελίες ηλεκτρονικά.

«Εμείς θέλουμε να είναι όλα τα μαγαζιά ανοιχτά και να μπορούν να δέχονται παραγγελίες» ανέφερε ο πρόεδρος και συμπλήρωσε πως ήδη σε όλη την Ελλάδα γίνονται αγορές μέσω διαδικτύου. Προέτρεψε επίσης τον κόσμο να επιλέξει αυτόν τον τρόπο αγορών, καθώς ο υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι το e- shopping ήρθε για να μείνει.

Ο κος Σπαθής τέλος, έκανε ένα σύντομο σχόλιο αναφορικά με την είδηση εγκατάστασης των νέων ανεμογεννητριών στον Ξερακιά. «Ναι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τήρηση κανόνων και μετά από μελέτες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ επανέλαβε ότι όλες οι αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα προήλθαν λόγω του ότι οι ανεμογεννήτριες ήρθαν αρχικά, λίγες μέρες μετά τον ΙΑΝΟ.

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της ποιότητας ζωής»Σπύρος Πεφάνης: «Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της ποιότητας ζωής»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, βρέθηκε στο στούντιο του COSMOS 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», σε μια πρώτη συζήτηση για τα νέα του καθήκοντα. Αρχικά

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Σοφία Ζαφειράτου. Αφορμή, για την επικοινωνία, η όλης σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον «οικογενειακό

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.