Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της κοινότητας το τελευταίο διάστημα και για θέματα της αρμοδιότητας της.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε πρωτίστως στα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά τον ΙΑΝΟ και συγκεκριμένα επισήμανε ότι αν δεν υπήρχε το καιρικό φαινόμενο αλλά και η πανδημία θα είχαν γίνει πολύ περισσότερα. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτό που θα κάνει η κοινότητα , θα είναι να τακτοποιήσει κάποια θέματα στον Δράπανο (θα κοπούν κυπαρίσσια που είναι επικίνδυνα) ενώ  δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Δήμος έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει σε ότι του ζητηθεί. Ενημέρωσε και για τις ώρες λειτουργείας του Κοιμητηρίου οι οποίες είναι 07:00 με 17:00 κάθε μέρα.

Ο πρόεδρος μίλησε και για την ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου στην συλλογή ειδών για το Ορφανοτροφείο, που πραγματοποιήθηκε από την κοινότητα το  προηγούμενο διάστημα. «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Υπήρξαν μάλιστα και άνθρωποι που έφεραν πράγματα εκπρόθεσμα» υπογράμμισε ενώ ανέφερε ότι θα γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις.  Ο κος Αλυσανδράτος κάλεσε τον κόσμο αν θέλει και άλλες φορές να προσφέρει, είτε να επικοινωνεί με την κοινότητα είτε να απευθύνεται στα ιδρύματα στα οποία θέλει να προσφέρει. Πρόσθεσε επίσης, ότι και οι επαγγελματίες είναι κοντά στην κοινότητα, κάθε φορά που ζητηθεί κάτι.

Με την ιδιότητα του ως ιδιοκτήτης πρακτορείου τύπου, ο κος Αλυσανδράτος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες τον τελευταίο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε ότι σε σχέση με πέρυσι, τα έσοδα είναι πολύ μειωμένα ενώ σαν επαγγελματίας της παραλιακής,  τόνισε ότι χωρίς κρουαζιερόπλοια η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Related Post

Κατσιβέλης: «Ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσει τίποτα» – Αραβαντινός: «Όλη αυτή η διαδικασία μπάζει από παντού»Κατσιβέλης: «Ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσει τίποτα» – Αραβαντινός: «Όλη αυτή η διαδικασία μπάζει από παντού»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης “ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, προκειμένου να

Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός. Μεταξύ άλλων μίλησε για το κυλικείο της Πάστρας και για το Μουσείο Σκλάβου. Κυλικείο Γυμνασίου – Λυκείου Πάστρας

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘΔηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» που μεταδόθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχε κεντρικό της θέμα την μεταφορά του εξοπλισμού της ΜΕΘ, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στο Νοσοκομείο