Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της κοινότητας το τελευταίο διάστημα και για θέματα της αρμοδιότητας της.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε πρωτίστως στα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά τον ΙΑΝΟ και συγκεκριμένα επισήμανε ότι αν δεν υπήρχε το καιρικό φαινόμενο αλλά και η πανδημία θα είχαν γίνει πολύ περισσότερα. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτό που θα κάνει η κοινότητα , θα είναι να τακτοποιήσει κάποια θέματα στον Δράπανο (θα κοπούν κυπαρίσσια που είναι επικίνδυνα) ενώ  δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Δήμος έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει σε ότι του ζητηθεί. Ενημέρωσε και για τις ώρες λειτουργείας του Κοιμητηρίου οι οποίες είναι 07:00 με 17:00 κάθε μέρα.

Ο πρόεδρος μίλησε και για την ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου στην συλλογή ειδών για το Ορφανοτροφείο, που πραγματοποιήθηκε από την κοινότητα το  προηγούμενο διάστημα. «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Υπήρξαν μάλιστα και άνθρωποι που έφεραν πράγματα εκπρόθεσμα» υπογράμμισε ενώ ανέφερε ότι θα γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις.  Ο κος Αλυσανδράτος κάλεσε τον κόσμο αν θέλει και άλλες φορές να προσφέρει, είτε να επικοινωνεί με την κοινότητα είτε να απευθύνεται στα ιδρύματα στα οποία θέλει να προσφέρει. Πρόσθεσε επίσης, ότι και οι επαγγελματίες είναι κοντά στην κοινότητα, κάθε φορά που ζητηθεί κάτι.

Με την ιδιότητα του ως ιδιοκτήτης πρακτορείου τύπου, ο κος Αλυσανδράτος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες τον τελευταίο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε ότι σε σχέση με πέρυσι, τα έσοδα είναι πολύ μειωμένα ενώ σαν επαγγελματίας της παραλιακής,  τόνισε ότι χωρίς κρουαζιερόπλοια η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αρκετές ευχάριστες ειδήσεις για την περιοχή του. Μίλησε αρχικά για την περιοχή

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Ο Γιώργος Κατσιβέλης στον COSMOS : Κάθε Δήμος να διαχειρίζεται τον θέμα “Πολιτισμός” μόνος τουΟ Γιώργος Κατσιβέλης στον COSMOS : Κάθε Δήμος να διαχειρίζεται τον θέμα “Πολιτισμός” μόνος του

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τον Δήμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσιβέλη.  Πολλά τα θέματα  που συζητήθηκαν, μεταξύ των οποίων και οι συνέπειες του σπασίματος των