Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω

Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω

Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω post thumbnail image

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τρίτη 10-7-2018, ήταν ο κος Διονύσης Μινέτος προϊστάμενος του τμήματος περιβάλλοντος της Περιφέρειας, για να εκθέσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση “Μύρτος”.

Με το Προεδρικό Διάταγμα ανά χείρας και το τοπογραφικό για να είναι απόλυτος και ακριβής στις τοποθετήσεις του, ο κος Μινέτος εξήγησε ακριβώς πως θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα. Υπήρξε και παρέμβαση του κου Μιχάλη Γάκη (αρμόδιος α/δήμαρχος) και μετά από μια σύντομη διαφωνία, συμφώνησαν τελικά ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί σύντομα μια μόνιμη λύση ώστε να μην υπάρχουν παρόμοια προβλήματα και τα επόμενα χρόνια.

Ακούστε όσα ειπώθηκαν.

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Ο κος Γεράσιμος Καγκάδης  υποψήφιος βουλευτής μα την Λαϊκή Ενότητα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Καγκάδη

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.